Life

Serialul la care s-au uitat milioane de români, la un pas de revenire. Charlie Sheen va juca, dar trebuie să respecte o condiție

Serialul pe care l-au urmărit milioane de români e la un pas de revenire. Charlie Sheen ar putea juca în el. Ce condiție trebuie să respecte.
25.01.2024 | 22:46
Serialul la care sau uitat milioane de romani la un pas de revenire Charlie Sheen va juca dar trebuie sa respecte o conditie
Un serial urmărit de milioane de români ar putea reveni, iar Charlie Sheen va juca în el. Sursa foto: Pixabay, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Serialul pe care l-au urmărit milioane de români ar putea reveni pe micile ecrane. Charlie Sheen a jucat în el și s-ar putea întoarce. Actorul va fi nevoit, însă, să respecte o condiție.

Serialul la care s-au uitat milioane de români are șanse să revină. Charlie Sheen va juca în el

Charlie Sheen ar putea să reia colaborarea pentru rolul său din cunoscutul serial “Two and a Half Men” (“Doi bărbați și jumătate”). În sezonul cu numărul opt al serialului, Sheen a părăsit producția din cauza dependenței de alcool și substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

Din moment ce Sheen avea un număr mare de fani, cifrele de audiență au scăzut considerabil după ce acesta a plecat din serial. Filmările pentru îndrăgita producție s-au terminat cu opt ani în urmă, dar există posibilitatea de a reveni pe micile ecrane.

Din distribuție ar putea face parte și Charlie Sheen, însă cu o singură condiție, și anume să fie serios nu doar pe platourile de filmare, ci și în afara acestora, conform presei străine.

ADVERTISEMENT

Între timp, cunoscutul actor este implicat într-un alt proiect. În trecut, Charlie Sheen și Chuck Lorre, producătorul serialului “Doi bărbați și jumătate”, au avut conflicte pe platourile de filmare.

Se pare că cei doi au făcut pace și s-ar putea să colaboreze din nou în viitorul apropiat. În prezent, cei doi sunt colegi de platou în serialul “How to be a bookie”. Comedia va avea premiera pe HBO Max.

ADVERTISEMENT

Rolul principal este interpretat de actorul Sebastian Maniscalco, iar din distribuție mai fac parte Omar J.Dorsey, Andrea Anders, Vanessa Ferlito și Jorge Garcia.

Ce spunea Charlie Sheen despre rolurile sale

Deși sunt șanse să-și reia rolul atât de apreciat, Charlie Sheen spune că se va bucura de fiecare rol și nu va avea așteptări prea mari în legătură cu colaborările ce vor urma.

ADVERTISEMENT

“Tot ce pot controla este reacția mea la lucruri, care în sine este o luptă zilnică. Așa că voi rămâne complet neutru. Nu îmi fac nicio speranță. Voi trăi doar momentul și mă voi bucura de experiență”, a spus actorul la un moment dat, notează cancan.ro.

Rolul din “Doi bărbați și jumătate” a fost unul dintre cele mai apreciate ale actorului. Serialul a avut 12 sezoane și 262 de episoade în total, fiind difuzat în perioada 2003 – 2015.

La baza serialului a stat producătorul Chuck Lorre, cel care a produs mai multe seriale cunoscute, cum ar fi “Grace Under Fire”, “ Cybill”, “The Big Bang Theory” și “The Kominsky Method”.

ADVERTISEMENT
Tags: