Life

Serialul TV de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. Cu o poveste emoționantă, rupe topul în România

Serialul TV de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. Are o poveste dramatică în spate, plină de emoție și a ajuns în top.
14.04.2023 | 20:16
Serialul TV de pe Netflix care ia innebunit pe romani Cu o poveste emotionanta rupe topul in Romania
Serialul TV de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. Ce poveste are. Foto Captură Netflix
ADVERTISEMENT

Care este serialul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. Acesta are o poveste emoționantă care l-a făcut să urce rapid în top.

Serialul TV de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. Ce poveste are

Miniserialul TV Transatlantic de pe Netflix are un mare succes la public. Acesta este pe locul al doilea în topul din România, conaționalii cu cont pe platformă fiind înnebuniți să-l vadă.

ADVERTISEMENT

Serialul este unul motivațional și captivat, dar cu o poveste emoționantă care îi face pe privitori să vrea să îl urmărească repede pe tot.

Acțiunea serialului TV de mare succes de pe Netflix are loc în 1940. La inițiativa a doi americani și cu ajutorul aliaților acestora, are loc o operațiune de salvare pentru europenii care nu vor să mai stea pe continent.

ADVERTISEMENT

Miniserialul are șapte episoade de câteva circa 50 de minute fiecare. Serialul a avut premiera pe 7 aprilie, dar deja a ajuns în topurile din țară și din lume.

Serialul TV de pe Netflix se bazează pe o poveste reală

Povestea pe care se bazează filmul este una reală. Un jurnalist american care a stat în Franța în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a ajutat peste 2.000 de refugiați să ajungă în Statele Unite.

ADVERTISEMENT

Serialul Netflix din top se bazează pe romanul “Portofoliul de zbor” al lui Julie Orringer. Personajele reale pe care le joacă actorii sunt Varian Fry și Mary Jayne Gold, alături de membrii Comitetului de salvare de urgență.

Aceștia își riscă viața pentru a-i ajuta pe francezii amenințați de ocuparea nazistă în timpul războiului. Vizați sunt artiștii, scriitorii și nu numai.

ADVERTISEMENT

“Marsilia 1940-1941.Transatlantic” este inspirat din povestea adevărată a lui Varian Fry, Mary Jayne Gold și a Comitetului de salvare de urgență (ERC).

Riscându-și viața pentru a ajuta peste 2000 de refugiați să scape din Franța ocupată, printre care mulți artiști aflați pe lista celor mai căutați naziști, o bandă internațională de tineri supereroi și faimoasele lor acuzații ocupă o vilă la marginea orașului, unde amenințarea unui pericol mortal face loc unor colaborări neașteptate și unor iubiri intense.”, arată sinopsisul oficial.

ADVERTISEMENT
Tags: