Life

Serialul tv de pe Netflix pe care românii îl adoră în acest moment. Făcut după o poveste reală, rupe topul în țara noastră

Serialul tv de pe Netflix pe care românii îl adoră. Are la bază o poveste reală, de unde și interesul multora pentru a-l vedea.
06.05.2023 | 19:11
Serialul tv de pe Netflix pe care romanii il adora in acest moment Facut dupa o poveste reala rupe topul in tara noastra
Serialul tv de pe Netflix pe care românii îl adoră. Foto: Captură Netflix
ADVERTISEMENT

Serialul de pe Netflix pe care românii îl adoră în acest moment. Este făcut după o poveste reală și a ajuns în top la noi în țară.

Serialul tv de pe Netflix pe care românii îl adoră

Există un serial în acest moment care a reușit să ajungă rapid în top la noi în țară. Românii îl adoră și tocmai de aceea multă lume l-a apreciat și l-a făcut să ajungă în top.

ADVERTISEMENT

Serialul despre care este vorba în acest caz este „Asistenta”. Serialul TV de pe Netflix nu este recomandat persoanelor sub 16 ani pentru că are un limbaj vulgar.

„O asistentă proaspătă angajată într-un spital începe să suspecteze că dorința de atenție a colegei sale are legătură cu decesele pacienților. Bazat pe o poveste adevărată”, este descrierea serialului pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Serialul este din anul 2023 și are patru episoade a câte 45 sau 50 de minute fiecare. Actorii principali sunt Fanny Louise Bernth, Josephine Park, Peter Zandersen.

Serialul TV se bazează pe o poveste tulburătoare, dar reală

Povestea reală din spatele acestui serial ne arată și demersul faptelor. Este vorba despre faptul că Christina Aistrup Hansen, o asistentă daneză a început să își ucidă pacienții.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost arestată în martie 2015 pentru acest lucru, la spitalul Nykøbing Falster din Danemarca. Serialul de succes de pe Netflix are la bază cartea scrisă de Kristian Corfixen, numită Asistenta: povestea adevărată din spatele unuia dintre cele mai notorii procese criminale din Scandinavia.

Asistenta își începea crimele în timpul turei de noapte. Aceasta le dădea pacienților dozele letale de medicamente prin care le înrăutățea starea de sănătate.

ADVERTISEMENT

Aceasta primea foarte multă atenție pentru că făcea tot ce îi stătea în putință pentru a-i salva pe respectivii pacienți și pentru acțiunile sale eroice.

Doar că dorința de a fi lăudată de ceilalți pentru faptul că salva pacienții pe pragul de a muri nu era întotdeauna respectată și asistenta nu a putut să-i mai salveze pe toți.

În martie 2015, doi pacienți au murit sub supravegherea sa și o altă femeie în vârstă de 73 de ani a fost salvată în ultimul moment. Conform mai multor surse, prima victimă a asistentei a fost în anul 2012. Dar faptele ei atroce au fost descoperite abia în 2015.

ADVERTISEMENT
Tags: