Life

Setarea ascunsă din Facebook care te scapă de o problemă enervantă. Merge pe iPhone și telefoane cu Android

O setare ascunsă din Facebook, de care puțini oameni știu, te va scăpa de o problemă sâcâitoare. Funcționează pe orice smartphone.
05.06.2023 | 17:08
Setarea ascunsa din Facebook care te scapa de o problema enervanta Merge pe iPhone si telefoane cu Android
O setare ascunsă de la Facebook de scapă de o problemă stresantă. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Există o setare a aplicației Facebook care te scapă de una dintre cele mai enervante probleme. Află cum să faci în așa fel încât sunetul videoclipurilor să nu mai pornească automat atunci când deschizi aplicația.

O setare ascunsă a aplicației Facebook te scapă de sunetul nedorit al videoclipurilor

De multe ori se întâmplă să stai pe Facebook într-un spațiu public, în metrou sau la coadă la casă într-un magazin, ori când cineva doarme și fără să vrei să pornească sunetului unui videoclip în timp ce ai volumul la maxim.

ADVERTISEMENT

Din toate colțurile lumii, oamenii se plâng de această problemă care uneori te poate scoate din minți. „Urăsc cu adevărat, foarte, foarte mult că implicit pentru Facebook redă automat sunetul clipurilor video din feed”, a scris cineva pe Twitter, conform thesun.uk.  „Este neplăcut și ar trebui să aștepte până când dau click”, a spus altcineva.

Vestea bună este că Facebook are o setare ascunsă care elimină rapid acest inconvenient. Funcționează atât pe iPhone, cât și pe Android. Este, de fapt, vorba despre două modificări pe care le poți face în aplicație și care îți vor ușura viața.

ADVERTISEMENT

Prima va împiedica sunetul videoclipurilor ca să mai pornească automat. Cealaltă va face ca imaginile să nu se mai deruleze singure, astfel că nu vei mai fi nevoit să o iei întotdeauna de la capăt pentru a privi începutul.

Pașii care trebuie urmați

Pentru a avea acces la aceste setări, atinge pictograma Meniu din partea dreaptă a aplicației Facebook, colțul de jos. Apasă apoi pe butonul care seamănă cu o roată. Derulează în jos până descoperi Media.

ADVERTISEMENT

Următorul lucru pe care trebuie să-l faci este să atingi funcția „Nu redați niciodată automat videoclipurile”. Aceasta este una dintre cele două setări ascunse ale aplicației Facebook. Cealaltă este la fel de ușor de găsit.

Din același meniu, debifează funcția „Videoclipurile încep cu sunet”. În acest mod, nu-ți mai face griji că riști să tulburi liniștea într-un spațiu public sau că nu te poți relaxa stând pe social media pentru că ai uitat căștile acasă.

Totodată, dacă ai ajuns în acest punct, mai poți dezactiva și sunetul automat al poveștilor dacă ai impresia că și aceasta este un inconvenient pentru tine, adaptând aplicația și telefonul în funcție de propriile preferințe.

ADVERTISEMENT
Tags:
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la "taxa pe darul de nuntă". Ciolacu explică impozitul de 70% pe veniturile nejustificate
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei...
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei de la omul de afaceri care l-a denunțat
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui”...
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui” în actualul sezon
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate...
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate juca un rol de lider în UE” | EXCLUSIV
PEDEAPSĂ ANULATĂ pentru Simona Halep?! Anunț uriaș despre verdictul TAS
PEDEAPSĂ ANULATĂ pentru Simona Halep?! Anunț uriaș despre verdictul TAS
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura...
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura femeie care nu are dreptul să poarte costum de baie”
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000...
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a devenit virală pe rețelele de socializare
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar...
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar Pescobar jură că nu e nimic între ei: E mâna mea dreaptă!
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?