News

Setul 5 de teste pentru Bacalaureat 2020 a fost publicat. Poți descărca toate variantele de aici

11.05.2020 | 15:20
Setul 5 de teste pentru Bacalaureat 2020 a fost publicat Poti descarca toate variantele de aici
ADVERTISEMENT

Setul 5 de teste pentru Bacalaureat 2020 a fost publicat de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE), iar FANATIK îți pune la dispoziție link-urile pentru a le descărca.

Setul 5 de teste pentru Bacalaureat 2020

Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE) a publicat setul 5 de teste pentru Bacalaureat 2020, pentru ca elevii de clasa a XII-a să poată exersa pentru examenul de maturitate, ce va avea loc în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Testele sunt puse la punct de către specialiștii CNPEE în concordanță cu noile programe, aprobate prin ordinul ministrului Educației, respectiv fără materia semestrului al II-lea.

Baremele de evaluare pentru setul 5 de teste pentru Bacalaureat 2020 vor fi publicate vineri.

Ministerul Educației și Cercetării a transmis că, pentru a facilita abordarea de către elevii de clasa a XII-a a pregătirii pentru examenul maturității, a fost reorganizată modalitatea de prezentare a testelor de antrenament, în seturi, în funcție de opțiunile posibile ale candidatului corespunzătoare pentru fiecare filieră și profil.

ADVERTISEMENT

Testele, personalizate în funcție de opțiunile elevilor

În urma acestor modificări, fiecare candidat va avea ocazia de a alege testele de antrenament după opțiuni, filiera și profilul acestuia, pentru a se pregăti cât mai bine pentru examenul de Bacalaureat de anul acesta.

”Recomandăm rezolvarea testelor în zile diferite, în condiții apropiate celor din sala de examen (timp, modalitate de redactare, fără consultarea unor surse), iar după publicarea baremelor se pot realiza inclusiv autoevaluări”, a transmis CNPEE.

ADVERTISEMENT