Life

Sezonul 12 din Chefi la Cuțite a început în forță. Surpriză pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu: „Este diabolică”

Noul sezon Chefi la cuțite a avut un debut de excepție. Irina Fodor a avut o surpriză pregătită pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.
02.09.2023 | 22:13
Sezonul 12 din Chefi la Cutite a inceput in forta Surpriza pentru Bontea Dumitrescu si Scarlatescu Este diabolica
Cum a debutat noul sezon Chefi la cuțite. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Debut în forță pentru sezonul 12 Chefi la cuțite. În prima ediție, difuzată de Antena 1 pe data de 2 septembrie 2023, Irina Fodor a făcut un anunț despre jocul de amuletă care i-a luat prin surprindere pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Surpriză în prima ediție a sezonului 12 Chefi la cuțite. Ce anunț a făcut Irina Fodor

Sezonul 12 Chefi la cuțite a debutat pe 2 septembrie 2023 cu o ediției plină de surprize. Irina Fodor, noua prezentatoarea a show-ului de la Antena 1 i-a luat prin surprindere pe cei trei jurați și le-a dat o veste neașteptată.

ADVERTISEMENT

„Bine v-am regăsit. Sunt foarte onorată să fiu alături de voi în acest nou sezon, care ce să credeți, se anunță a fi spectaculos! Am foarte multe surprize, aici pe partea de amulete, dar și în culise. Avem concurenți care mai de care, o să-i descoperiți pe parcurs”, a început prezentatoarea, conform a1.ro. 

„Nu știu cum se face că cineva este mai ghinionist la aceste amulete, vreau să îmi spuneți și mie. Să mă puneți la curent”, a continuat Irina Fodor, iar Florin Dumitrescu s-a simțit imediat, dat fiind că sezonul trecut el a fost juratul Chefi la cuțite care a obținut cele mai puține amulete.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a ținut să sublinieze faptul că abia așteaptă să câștige sezonul 12, iar colegii lui nu au ratat ocazia să-l atace cu mici glumițe, platoul de filmare „inundându-se” cu hohote de râs. „Ca la nebuni!”, a concluzionat Florin Dumitrescu.

Cine a fost invitatul surpriză în prima ediție

Regulile jocurilor pentru amulete nu s-au schimbat prea mult. Cei trei jurați de la Chefi la cuțite au de a face cu un al patrulea jurat. Iar în prima ediție a noului sezon l-au avut în față pe Iosif Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

„Pentru că ați văzut seiful în spate, vom rămâne cu aceleași reguli. Să știți că astăzi nu este Ștefan Popescu, vă reamintesc că în cazul în care niciun dintre voi nu câștigă amuleta, merge la seif.

În ultima probă vom vedea o bătălie între voi trei, iar câștigătorul va avea toate amulete din seif. Astăzi ne onorează cu prezența cineva care vă este drag”, a declarat prezentatoarea Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Irina Fodor a dezvăluit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu că cel care pune mâna pe prima amuletă a sezonul 12 va avea ocazia să „sucească chefii celorlalte echipe pe parcursul a jumătate din timpul unei probe”. Astfel, „chefii vor fi obligați să conducă echipe adverse fără să comunice cu echipele lor”.

Reacțiile din partea juraților nu au întârziat să apară. „Dumnezeu cu mila!”, a afirmat chef Sorin Bontea. „Amuleta nu este bună, este diabolică!”, a completat și chef Iosif Ștefănescu, invitatul primei ediții.

ADVERTISEMENT