Fotbal intern

Şfaiţer anunţă că revine în fotbal. Îi ia locul lui Mureşan la CFR Cluj? “Voi reveni mai puternic”

01.09.2018 | 14:30
Sfaiter anunta ca revine in fotbal Ii ia locul lui Muresan la CFR Cluj Voi reveni mai puternic
ADVERTISEMENT

Ruşinea istorică suferită de CFR Cluj, după eliminarea în faţa celor de la Dudelange, după 0-2 în Luxemburg şi 2-3 în Gruia. Multe voci susţin că Iuliu Mureşan, preşedintele clubului, ar putea să fie demis, mai ales după ce el a luat decizia de a îl înlocui pe Edi Iordănescu cu Toni Conceicao. Unul dintre numele vehiculate că ar putea să îi ia locul lui Mureşan este Cornel Şfaiţer, fostul preşedinte al celor de la FC Botoşani.

Şfaiţer a recunsocut că are discuţii cu mai multe cluburi din Liga I şi că în cel mai scurt timp va lua o decizie. „Nu vă ascund faptul că am discuţii cu mai multe cluburi din Liga I. Nu ar fi însă fair-play din partea mea să dezvălzui numele echipelor. Atât pot să vă spun: e vorba de echipe care anul trecut au fost în play-off. Este o decizie grea e care trebuie să o iau dar pe care o voi lua însă în cel mai scurt timp. Cât de curând mă veţi revedea în fotbal. Am spus-o şi când am plecat de la FC Botoşani, că fără fotbal nu pot trăi şi după această bine meritată pauză de câteva luni pe care am luat-o după o muncă titanică de 21 de ani, voi reveni mult mai puternic”, a declarat Cornel Şfaiţer, pentru site-ul local monitorulbt.ro.

ADVERTISEMENT

Cornel Şfaiţer, în locul lui Mureşan la CFR? Ce zice preşedintele campioanei

Cornel Şfaiţer a plecat în condiţii mai puţin amiabile de la FC Botoşani. Preşedintele moldovenilor s-ar fi certat cu patronul, după ce s-a arătat deranjat de mai multe probleme administrative din club, dar şi după unele nemulţumiri legate de transferul lui Olimpiu Moruţan la FCSB. Acum, Şfaiţer se află printre cei vehiculaţi că i-ar putea lua locul lui Mureşan de la CFR Cluj, alături de Daniel Stanciu, fostul manager al celor de la Timişoara.

Cu toate acestea, Mureşan nu îşi face probleme că ar putea fi înlocuit:“Problema nu e în birou, ci pe teren, la jucători şi antrenori. Cea mai mică problemă e la birou. Nici Şfaiţer nu joacă fotbal, nici Stanciu şi nici eu. Patronul nu a vorbit de un management defectuos, sunt altele problemele”, a spus preşedintele lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Iuliu Mureşan susţine că nu ar avea nicio problemă să facă un pas în spate şi să îi lase pe alţii să aibă grijă de club, dând ca exemplu perioada în care clubul a fost condus de către Bogdan Mara: “Nu am nicio problemă să mai fac un pas în spate, când au venit ceilalţi care au plecat. Eu i-am ajutat, am format echipă şi apoi ei au plecat.”