News

Sfârșit cumplit pentru o femeie din București. Bătută cu bestialitate și incendiată de propriul nepot. Video. Update

Caz șocant în Sectorul 6 din Capitală. În această dimineață, o femeie a fost incendiată, fiind găsită în scara blocului în care locuia.
06.11.2023 | 14:37
Sfarsit cumplit pentru o femeie din Bucuresti Batuta cu bestialitate si incendiata de propriul nepot Video Update
Femeie bătută cu bestialitate și incendiată de propriul nepot. Foto captură Video
ADVERTISEMENT
06-11-2023
12:41

O femeie din Bucureşti a fost bătută, apoi incendiată de propriul nepot. Update

Apar detalii cutremurătoare despre femeia care a fost incendiată, în scara unui bloc, din Sectorul 6 al Capitalei. Imaginile surprinse de camerele video, amplasate în zona respectivă, arată cum a avut loc tragedia.

Se pare că autorul crimei este chiar nepotul femeii de 54 de ani. În imagini se poate observa cum cei doi ies se pregătesc să iasă din scara blocului, în timp ce discută. La un moment dat, se întâlnesc cu o tânără, timp în care există un schimb de replici.

Tânăra, reticentă, pare că vrea să rămână, dar la un moment dat femeia de 54 de ani îi face semn să plece. După câteva secunde, individul toarnă benzina peste ea. Femeia încearcă să fugă, moment în care în ajutorul ei încearcă să intervină tânăra vecină și încă o femeie.

Însă, în zadar. Bărbatul începe să lovească victima cu picioarele, până când rămâne la pământ. Celelalte două femei fug, cel mai probabil fiind amenințate de individ. Apoi, bărbatul îi dă foc bucureștencei de 54 de ani.

Individul, care ar fi chiar nepotul victimei, a fost identificat și dus la audieri. El se află în custodia polițiștilor. Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

https://www.youtube.com/watch?v=O-TDC1a2QZ8

06-11-2023
09:50

Autorul crimei este de negăsit

Potrivit ultimelor informații, în urma audierilor s-a stabilit că nu vecinul femeii ar fi cel responsabil pentru incendierea și moartea acesteia. El a fost ridicat și dus la audieri de polițiști, deoarece ar fi amenințat-o pe victimă.

Aceasta a fost prima pistă pe care au mers anchetatorii. Însă, cercetările au arătat că nu el este autorul crimei. Conform surselor Digi 24, există un cerc de suspecți, urmând să fie aduși la secția de Poliție.

Victima avea 54 de ani și era administratorul blocului în care locuia. Deocamdată, nu se cunosc alte detalii cu privire la această crimă înfiorătoare, cercetările fiind în desfășurare. 

Sfârșit cumplit pentru o femeie din București, care ar fi fost incendiată de un vecin. Se pare că victima era administratorul blocului în care locuia atât ea, cât și suspectul. Aceasta era hărțuită de individ de mai multă vreme.

O femeie din București a fost incendiată de un vecin care o hărțuia

Tragedia a avut loc luni, 6 noiembrie, la primele ore ale dimineții, pe strada Nicolae Oncescu din Sectorul 6. Femeia tocmai plecase din locuința ei și se pregătea să iasă din scara blocului atunci când s-a întâlnit cu atacatorul.

ADVERTISEMENT

Între cei doi existau neînțelegeri din motive încă necunoscute. Ba chiar, victima a făcut o plângere la Poliție, în care preciza că vecinul ei o hărțuiește, conform Antena 3. Individul era așteptat, la audieri, chiar astăzi.

Anchetatorii bănuiesc că bărbatul ar fi decis să comită un gest extrem. Astfel, în această dimineață ar fi așteptat-o, ar fi stropit-o cu benzină și i-ar fi dat foc. Din primele cercetări, se pare că ar fi fugit de la fața locului

ADVERTISEMENT

Vecinul a fost prins și dus la audieri

Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la incident. În zonă au ajuns și pompierii și un echipaj medical, focul fiind stins. Însă, din păcate, nu s-a putut face nimic pentru femeie, fiind declarat decesul.

„La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc.

ADVERTISEMENT

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor.

La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei”, a transmis Poliția Capitalei. Suspectul a fugit de la fața locului, însă a fost prins cu rapiditate de oamenii legii. El a fost dus la audieri, urmând să ofere explicații.

ADVERTISEMENT

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri. Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML, urmând să fie efectuată necropsia.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată