News

Sfârșit cumplit pentru o femeie din Maramureș, mama a două fete. A fost spulberată de o mașină condusă de un tânăr de 30 de ani

Accident mortal produs la primele ore ale dimineții, marți, în Maramureș. O femeie a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr.
26.09.2023 | 13:24
Sfarsit cumplit pentru o femeie din Maramures mama a doua fete A fost spulberata de o masina condusa de un tanar de 30 de ani
Sfârșit cumplit pentru o femeie din Maramureș, mama a două fete. Colaj Fanatik/ Foto Facebook/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sfârșit cumplit pentru o femeie din Maramureș, mama a două fete. A murit după ce a fost spulberată de o mașină condusă de un tânăr de 30 de ani, în timp ce mergea spre stația de autobuz.

Sfârșit cumplit pentru o femeie din Maramureș

Accidentul mortal s-a produs, marți, 26 septembrie, la primele ore ale dimineții, în localitatea Săbișa, pe drumul național care leagă Satu Mare și Baia Mare. Victima, Alina, se îndrepta spre stație pentru a lua autobuzul care ar fi trebuit să o ducă la serviciu.

ADVERTISEMENT

Femeia lucra la o fabrică din localitatea Tăuții Măgherăuș, acolo unde era așteptată în această dimineață. Din nefericire, nu a mai ajuns. Din cercetări, se pare că Alina mergea pe marginea drumului atunci când a fost lovită de autoturism, notează presa locală.

„Azi, 26 septembrie, la ora 05.15, polițiștii din Seini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că în localitatea Săbișa, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

ADVERTISEMENT

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 30 de ani din Seini, se afla la volanul unui autoturism condus dinspre Satu Mare înspre Baia Mare, a surprins și accidentat o femeie care se deplasa în calitate de pieton, pe marginea părții carosabile.”

La volanul mașinii se afla un tânăr de 30 de ani

În zona cu pricina au fost chemate echipajele de intervenție. Au ajuns pompierii, o ambulanță SAJ și polițiștii. Medicii au încercat să o readucă la viață, însă, din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, fiind declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Polițiștii spun că șoferul mașinii, tânărul de 30 de ani, a fost verificat pentru droguri și alcool, dar se pare că acesta nu se afla sub influența niciunei substanțe. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Sunt efectuate cercetări pentru a se afla cum s-a produs accidentul.

„În urma impactului a rezultat decesul pietonului de 46 de ani din Săbișa. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a anunțat IPJ Maramureș.

ADVERTISEMENT

Alina era căsătorită și avea două fete. Familia acesteia este devastată de durere în urma tragediei. „Drum lin spre cer iubita mea soție. O sa te iubim mereu”, a scris soțul Alinei pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: