News

Tânăr de 37 de ani, mort într-un grav accident de motocicletă. Momentul impactului, surprins de camere. Video

Un grav accident de motocicletă a avut loc noaptea trecută în Bistrița. Un tânăr de 37 de ani și-a pierdut viața. Momentul impactului a fost surprins de camere.
25.09.2023 | 16:04
Tanar de 37 de ani mort intrun grav accident de motocicleta Momentul impactului surprins de camere Video
Accident mortal de motocicletă, în Bistrița. Rareș, un tânăr de 37 de ani, s-a izbit de un sens giratoriu. Sursa foto: bistriteanul.ro / captură Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru Rareș, un tânăr de 37 de ani, noaptea de duminică spre luni avea să-i aducă sfârșitul. Acesta a murit într-un grav accident de motocicletă produs pe o stradă din municipiul Bistrița.

Accident mortal de motocicletă, în Bistrița. Rareș, un tânăr de 37 de ani, s-a izbit de un sens giratoriu

Accidentul tragic din nordul Transilvaniei s-a petrecut aproape de miezul nopții. Pe Calea Moldovei (orașul Bistrița), în apropiere de un sens giratoriu, un tânăr de 37 de ani a pierdut controlul motorului.

ADVERTISEMENT

Pe imaginile apărute pe site-urile de socializare se observă cum vehiculul intră pur și simplu în sensul giratoriu. Rănit extrem de grav, motociclistul a fost stabilizat de echipajele medicale ajunse la fața locului. Din păcate, nu a rezistat și a decedat ulterior la spital.

Din informațiile presei locale, motociclistul se numește Rareș Bozbici. La final de an, în decembrie, urma să împlinească vârsta de 38 de ani. Era căsătorit și avea o fată și un băiețel de doar câteva luni. Deținea o spălătorie self-service de haine și un magazin de haine pentru copii, notează Bistrițeanul.ro.

ADVERTISEMENT

Tânărul nu deținea permis pentru motocicletă

Sursa citată mai informează că motocicleta implicată în accident ar aparține altei persoane. Vehiculul fusese împrumutat de Rareș cu puțin timp înainte de tragedia de duminică noaptea.

Reprezentanții Poliției au confirmat faptul că victima acestui accident nu deținea permis pentru vehiculul pe care îl conducea. Mai mult, Rareș avea permisul suspendat și pentru alte mijloace de transport.

ADVERTISEMENT

”La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit la un accident produs pe Calea Moldovei.

În urma intervenției, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 37 de ani, din Bistrița în timp ce conducea o motocicletă pe direcția Bistrița către Unirea a intrat în coliziune cu un sens giratoriu, fiind ulterior proiectat pe acostamentul părții carosabile. În urma accidentului bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde din nefericire a decedat.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au stabilit faptul că motociclistul avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat și nu deținea categoria corespunzătoare de permis pentru motociclul condus. Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

ADVERTISEMENT