News

Sfârșit cumplit pentru o fetiță de 12 ani din Suceava. A fost lovită de mașină în timp ce încerca să traverseze

O fetiță de doar 12 ani din județul Suceava a avut parte de un final cumplit. Micuța a fost lovită mortal de o mașină în timp ce încerca să traverseze strada.
18.07.2023 | 17:13
Sfarsit cumplit pentru o fetita de 12 ani din Suceava A fost lovita de masina in timp ce incerca sa traverseze
Tragedie pe o șosea din Suceava: fetiță de 12 ani, spulberată de o mașină, cum s-a produs accidentul. Sursa foto: newsbucovina.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tragic accident rutier s-a produs, luni, în județul Suceava, acolo unde o fetiță de 12 ani a fost lovită mortal de o mașină. Micuța a încercat să traverseze strada și nu s-a asigurat.

Tragedie pe o șosea din Suceava: fetiță de 12 ani, spulberată de o mașină, cum s-a produs accidentul

Din primele informații oferite de presa locală, aflăm că tragedia a avut loc în comuna Bosanci, la ieșire spre Udești. Ancheta polițiștilor relevă faptul că fetița de 12 ani a traversat strada neregulamentar și a fost lovită în plin de un autoturism.

ADVERTISEMENT

Cercetările oamenilor legii mai arată că un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unui VW Touareg cu numere de Botoșani, cu care circula pe direcția de la Luncușoara spre Bosanci, la intersecția cu strada Livezilor din Bosanci, ”a acroșat-o violent pe fata de 12 ani, localnică, angajată în traversarea străzii în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure”.

Publicația Monitorul de Suceava notează că, pe de o parte, ar fi vorba de o traversare imprudentă. În același timp, accidentul s-a produs în localitate, unde limita de viteză este de 50 de km/h.

ADVERTISEMENT

Tânărul aflat la volanul mașinii de teren ar fi încercat să evite tragedia. A tras de volan, dar impactul violent nu a putut fi evitat. El a fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0. După această tragedie, polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și continuă cercetările.

În acest moment, se pleacă de la premisa că principala cauză a accidentului este traversarea imprudentă. Dar, având în vedere că tragedia s-a produs în localitate și luând în calcul și violența accidentului, ancheta ar putea să urmărească și viteza cu care rula șoferul înainte de impact.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Satu Mare. Intervine elicopterul SMURD

Tot marți după amiază, un accident grav de circulație s-a produs pe DN 1F între localitățile Ghenci și Căuaș. La fața locului au intervenit 10 pompieri militari din cadrul Detașamentului Carei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și echipajul unei autospeciale de descarcerare.

La fața locului a fost găsit un autoturism răsturnat și șoferul aruncat în afara mașinii. Victima, un începător de 18 ani, se afla în stare inconștientă. El a necesitat asistență medicală de urgență.

ADVERTISEMENT

Astfel, a intervenit elicopterul SMURD Jibou. După ce victima a fost stabilizată, echipajul de pe elicopter a preluat-o în siguranță și a transportat-o la Spitalul Județean Oradea. Aici va primi tratament și investigații suplimentare necesare.

ADVERTISEMENT