News

Un bărbat din Suceava și-a omorât bunicul în fața polițiștilor. Un agent, rănit în timp ce încerca să intervină

Crimă cutremurătoare în Suceava. Un bărbat și-a omorât bunicul chiar în fața polițiștilor. Un agent care a încercat să-l oprească pe criminal a fost rănit.
27.10.2022 | 20:06
Un barbat din Suceava sia omorat bunicul in fata politistilor Un agent ranit in timp ce incerca sa intervina
Crimă șocantă în Suceava. Un bărbat și-a omorât bunicul în fața polițiștilor. Sursa foto: bucovinamedia.ro
ADVERTISEMENT

Caz șocant petrecut joi, 27 octombrie, în județul Suceava. Un bărbat și-a înjunghiat mortal bunicul chiar în fața polițiștilor.

Crimă șocantă în Suceava. Un bărbat și-a omorât bunicul în fața polițiștilor, cu mai multe lovituri de cuțit

Crima a avut loc în comuna Bosanci. Aici, un bătrân de 87 de ani a fost ucis de nepotul său de 36 de ani. Cei doi locuiau în aceeași curte.

ADVERTISEMENT

Tânărul și-a ucis bunicul în prezența agenților de la Poliție, chemați să aplaneze conflictul chiar de victimă. Un polițist a suferit răni în timp ce încerca să-l oprească pe criminal.

Iată filmul acestui caz tragic. Joi după amiază, în jurul orei 14.30, Secția de Poliție Rurală Ipotești a fost sesizată de un bărbat de 87 de ani din comuna Bosanci cu privire la o dispută pe care o are cu nepotul său de 36 ani.

ADVERTISEMENT

La fața locului a ajuns în scurt timp un echipaj de la Poliție. Agenții l-au găsit pe bătrânul de 87 de ani în stradă, în fața locuinței.

În timpul în care polițiștii discutau cu bătrân despre conflictul reclamat, din curtea casei a ieșit nepotul de 36 ani. Acesta avea în mână două cuțite.

ADVERTISEMENT

Fără să stea la discuții, bărbatul i-a atacat atât pe polițiști, cât și pe bunic. Un agent a reușit să se apare de o lovitură care îi putea fi fatală. El a fost totuși atins puțin cu lama cuțitului în zona obrazului și s-a ales cu o plagă tăiată.

De o soartă cruntă avea să aibă parte bunicul atacatorului. Bătrânul a fost înjunghiat la nivelul spatelui și al gâtului. El s-a ales cu leziuni grave, care în cele din urmă i-au provocat decesul.

ADVERTISEMENT

Atacatorul, împușcat la nivelul picioarelor

Dată fiind situația gravă, polițiștii prezenți la locul atacului au scos armamentul din dotare și au tras asupra agresorului. Acesta a fost împușcat în picioare, iar ulterior s-a reușit imobilizarea și încătușarea sa.

În ceea ce-l privește pe polițistul rănit, un agent de 26 ani din Ipotești, acesta a fost transportat la spital pentru acordare de îngrijiri de specialitate, fiind în afara oricărui pericol.

Criminalul se află acum în custodia polițiștilor. Și el a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conform presei locale, care citează declarații ale rudelor atacatorului, acesta ar fi fost cadru militar și a lucrat ca genist.

A plecat din armată și a ajuns la muncă în Anglia. În 2022 s-a întors din străinătate și locuia în aceeași curte cu bunicul său, conform BucovinaMedia.

Rudele sale mai spun că în ultima perioadă bărbatul suferea de depresie. El spunea că vrea să meargă să lupte în războiul din Ucraina, de partea Rusiei.

ADVERTISEMENT
Tags: