News

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 21 ani din Argeș. S-a răsturnat cu mașina și a murit

Accident rutier mortal într-o localitate din județul Argeș. Un șofer de 21 de ani și-a pierdut viața, alt tânăr este rănit.
01.10.2023 | 17:10
Un tânăr din Argeș S-a răsturnat cu mașina și a murit. Foto: ISU Argeș
ADVERTISEMENT

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 21 ani din Argeș, victimă a unui accident rutier produs duminică, 1 octombrie, pe DN 7C, în localitatea Merișani. Bărbatul s-a răsturnat cu mașina și a murit.

Un tânăr din Argeș s-a răsturnat cu mașina și a murit

Accidentul grav a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, pe drumul care leagă municipiul Pitești de Curtea de Argeș. Din primele cercetări, reiese că șoferul de 21 de ani a pierdut controlul asupra volanului și a lovit o altă mașină parcată.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat. Tânărul a rămas încarcerat. În zona producerii accidentului au ajuns pompierii cu două echipaje de intervenție și o ambulanță SAJ.

Salvatorii l-au descarcerat, iar medicii de pe ambulanță au încercat să îl readucă la viață. Din păcate, pentru tânărul de 21 de ani nu s-a mai putut face nimic. Pe locul din dreapta șoferului se afla încă un tânăr de 23 de ani. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital.

ADVERTISEMENT

„Pentru cea de-a doua victimă, forțele de intervenție au efectuat manevre de descarcerare. La momentul extragerii acesteia și predării echipajului SMURD de Terapie Intensivă Mobilă s-a constatat că prezenta leziuni incompatibile cu viața”, au transmis, duminică, reprezentanții ISU Argeș.

La locul tragediei au ajuns și polițiștii rutieri, pentru a desfășura cercetări. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Oamenii legii continuă ancheta pentru a afla cu exactitate cum s-a produs evenimentul nefericit.

ADVERTISEMENT

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că, un tânăr de 21 de ani, din Merișani, care conducea un autoturism pe DN 7C, din direcția Pitești către Curtea de Argeș, în localitatea Merișani, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi lovit un autoturism parcat și s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat și, din păcate a fost extras cu leziuni incompatibile cu viața”, informează reprezentanții IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT

Un alt tânăr și-a pierdut viața într-un accident produs în Suceava

Un alt tânăr a murit, sâmbătă, în localitatea Dumbrăveni din județul Suceava, în urma unui accident pe motocicletă. Alături de el se afla o fată de 16 ani care este în stare gravă la spital.

Potrivit verificărilor efectuate de polițiști, tânărul a pierdut controlul asupra vehicului și a ajuns într-un lan de porumb. El a fost găsit mort, iar fata în stare critică, cu multiple traumatisme.

ADVERTISEMENT