News

Sfârșit cumplit pentru un motociclist de 36 de ani. A murit pe loc după o coliziune cu o mașină

Un grav accident rutier a avut loc în Harghita: un motociclist de 36 de ani a murit pe loc. Motorul său a intrat în coliziune cu o mașină.
29.07.2023 | 20:51
Sfarsit cumplit pentru un motociclist de 36 de ani A murit pe loc dupa o coliziune cu o masina
Accident mortal în Harghita: motociclist decedat după impactul cu o mașină. Motorul a ars complet. Sursa foto: ziarharghita.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un motociclist de 36 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit, pe o șosea din județul Harghita. Tânărul a murit pe loc după o coliziune deosebit de violentă cu o altă mașină aflată în trafic.

Accident mortal în Harghita: motociclist decedat după impactul cu o mașină. Motorul a ars complet

La orele dimineții, un grav accident rutier a avut loc pe Drumul Național 12 (DN12) în județul Harghita. Pe raza localității Cozmeni, o motocicletă și o mașină au fost implicate într-un impact foarte puternic.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în urma coliziunii, motociclistul a decedat. Celălalt vehicul era condus de un tânăr de 22 de ani. În mașina acestuia se mai afla o persoană. Ambii au fost răniți.

”În această dimineață, în jurul orei 10:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Miercure-Ciuc au fost sesizați, prin 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în afara localității Cozmeni.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, de 36 de ani, din județul Covasna, în timp ce conducea o motocicletă pe D.E.578, din cauze și în împrejurări care vor fi stabilite la finalizarea cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Băile Tușnad.

Din nefericire, în urma producerii evenimentului, motociclistul a decedat”, a informat IPJ Harghita, conform Ziar Harghita. Oamenii legii mai spun că șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

ADVERTISEMENT

Motocicleta implicată în accident a ars ca o torță

De notat că, în urma impactului devastator, motocicleta a fost cuprinsă de flăcări și a ars aproape în totalitate. Din această cauză, echipajele de intervenție au deplasat importante mijloace de stingere a incendiilor.

La fața locului s-au deplasat 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială complexă de primă intervenție și o ambulanță SMURD. Totodată, a fost alertat SVSU Cozmeni”, anunță ISU Harghita.

ADVERTISEMENT

Încă nu se cunoaște cine a fost responsabil de producerea acestei tragedii. Tocmai de aceea, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului.

ADVERTISEMENT