News

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 37 de ani. Mașina sa, staționată pe A1, spulberată de un TIR

Un grav accident rutier a avut loc, luni, pe Autostrada A1 în județul Timiș. Un tânăr de 37 de ani a murit, după ce mașina sa, staționată, a fost spulberată de un TIR.
13.02.2023 | 15:56
Sfarsit cumplit pentru un tanar de 37 de ani Masina sa stationata pe A1 spulberata de un TIR
Tragedie pe Autostrada A1. Un TIR a intrat într-o mașină oprită pe banda de urgență. Un bărbat de 37 de ani a murit. Sursa foto: infotraficromania.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Debut de săptămână tragic în traficul din România. La o jumătate de oră de la drama din Suceava, acolo unde două femei au murit și doi copii sunt în stare gravă, un alt accident a avut loc în județul Timiș.

Tragedie pe Autostrada A1. Un TIR a intrat într-o mașină oprită pe banda de urgență. Un bărbat de 37 de ani a murit

Un șofer de 37 de ani a avut un ghinion imens. I s-a stricat mașina pe autostrada A1, între Timişoara şi Arad, şi a oprit pe banda de urgenţă pentru a încerca să remedieze problemele tehnice.

ADVERTISEMENT

În autoturismul acestuia se mai aflau încă două persoane. E vorba de soția sa și un alt pasager. La scurt timp după ce a parcat, vehiculul celor trei a fost spulberat pur și simplu de un TIR care venea pe autostrada A1 Deva-Nădlac, sens de mers Arad – Timișoara.

În urma impactului devastator, a rezultat decesul șoferului de 37 de ani și rănirea partenerei sale, în vârstă de 36 de ani. În ceea ce-l privește pe conducătorul autotrenului, un bulgar de 49 de ani, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ADVERTISEMENT

Accidentul din județul Timiș a fost unul cumplit. După ce a fost acroșată de vehiculul de mare gabarit, autoturismul cu cele trei persoane la bord s-a izbit de parapet şi apoi s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea.

Un elicopter SMURD, mobilizat la locul accidentului

Din datele oferite de centrul Info Trafic din cadrul Poliției Române, aflăm că, la locul accidentului, pe autostrada A1, km 521, sensul Arad – Timișoara, la limita județelor Arad și Timiș, a fost trimis și un elicopter SMURD.

ADVERTISEMENT

”Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, a condus un autotren pe autostrada A1 Deva-Nădlac, sens de mers Arad – Timişoara, iar la kilometrul 521 a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, care se afla oprit pe banda de urgenţă, din cauza unor defecţiuni tehnice.

În urma impactului, a rezultat, din nefericire, decesul bărbatului, în vârstă de 37 de ani şi rănirea unei femei, în vârstă de 36 de ani, pasageră în autoturism”, a precizat IPJ Timiş într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Din cauza accidentului, traficul a fost restricționat pe banda de urgență și banda 1. Reprezentanții Poliției Rutiere au estimat, într-o informare de presă, că reluarea normală a circulației va avea loc în condiții normale după ora 16:00.

ADVERTISEMENT