Life

Tragedie pentru o familie din Argeș. A murit băiatul căruia i s-a umflat gâtul în timpul festivalului Neversea. Familia și prietenii lui Rareș sunt în șoc. „Te iubim, fiul nostru drag”

Durere fără margini în familia unei profesoare din Argeș. Adolescentul depistat cu leucemie după Festivalul Neversea, a murit astăzi.
06.08.2023 | 18:42
Tragedie pentru o familie din Arges A murit baiatul caruia i sa umflat gatul in timpul festivalului Neversea Familia si prietenii lui Rares sunt in soc Te iubim fiul nostru drag
Adolescentul depistat cu leucemie după Neversea, a murit astăzi / sursa foto: Facebook, fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu doar o lună în urmă, Rareș ducea o viață normală. Era un tânăr de 16 ani, cu speranțe și visuri mărețe. Era fiul unei profesoare din Argeș și la rândul său, un elev model. Astăzi în schimb, a încetat din viață, lăsând în urma lui o familie îndurerată.

A murit băiatul căruia i s-a umflat gâtul în timpul festivalului Neversea

„În urmă cu puțin timp, fiul nostru Rareș s-a stins din viață. Îți mulțumim, Rareș, pentru puținii ani petrecuți împreună. Ne-ai dăruit numai bucurii și fericire. Te iubim, fiul nostru drag! ”, este mesajul plin de durere transmis de mama lui Rareș, cadru didactic la Școala Gimnazială din Băiculești.

ADVERTISEMENT

Părinții lui Rareș au făcut tot posibilul ca să-și salveze fiul. Întrucât era mare nevoie de sânge, aceștia au făcut apel la toți cei care aveau posibilitatea de a dona și de a le ajuta fiul să învingă această boală.

Imediat după aflarea veștii, un număr impresionant de prieteni, colegi, cunoscuți, dar și necunoscuți s-au mobilizat într-o campanie de donare de sânge, pentru a-i da tânărului de doar 16 ani o șansă la viață.

ADVERTISEMENT

Băiatul depistat cu leucemie după Festivalul Neversea nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor celor dragi

A fost în zadar însă. Adolescentul nu a mai putut fi ajutat, în ciuda tuturor eforturilor depuse de cei dragi. Rareș s-a ridicat astăzi la ceruri, după o luptă grea cu diagnosticul crunt.

Tânărul Rareș nu a acuzat niciun simptom până în momentul în care a fost diagnosticat cu nemiloasa boală. A aflat că suferă de această afecțiune gravă în timp ce era cu prietenii la Neversea.

ADVERTISEMENT

Nimic nu avea să prevestească însă tragedia, cu atât mai mult cu cât Rareș a dansat și a cântat noapte de noapte pe durata festivalului. În fotografiile surprinse pe rețelele de socializare, adolescentul apare zâmbind, vesel, jovial și pus pe distracție.

Gâtul a început să i se umfle brusc, așa că a mers de urgență la medic. Părinții lui au venit într-un suflet la Constanța și l-au dus imediat la Institutul Matei Balș pentru a i se face toate investigațiile.

ADVERTISEMENT

În urma analizelor și testelor făcute, rezultatul a fost unul devastator pentru familia lui Rareș…leucemie. Băiatul a fost transferat la Spitalul Fundeni, acolo unde, astăzi și-a dat ultima suflare. Tânărul s-a stins din viață la mai puțin de o lună de la aflarea veștii.

 

ADVERTISEMENT
Tags: