News

Sfârșit tragic pentru o femeie din Cluj: a căzut de pe acoperișul unui bloc cu 25 de etaje

O femeie din Cluj a murit după ce a căzut de pe acoperișul unui bloc cu 25 de etaje. Poliția vrea să afle dacă a fost accident sau sinucidere.
13.11.2023 | 14:35
Sfarsit tragic pentru o femeie din Cluj a cazut de pe acoperisul unui bloc cu 25 de etaje
Caz tragic în Cluj: o femeie a căzut de pe acoperișul unui bloc cu 25 de etaje. Sursa foto (ilustrativ): romania24.ro
ADVERTISEMENT

Început de săptămână șocant pentru locuitorii de pe Calea Florești, din Cluj. În această zonă, o femeie și-a pierdut viața după ce a căzut de pe acoperișul unui bloc cu 25 de etaje.

Caz tragic în Cluj: o femeie a căzut de pe acoperișul unui bloc cu 25 de etaje

Tragedia din municipiul Cluj-Napoca s-a produs în jurul orei 10.30. Atunci, pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au fost solicitați pentru a interveni cu o autospecială cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SAJ, pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane căzute de la înălțime, de pe un bloc situat pe Calea Florești.

ADVERTISEMENT

Ajunse la fața locului, echipajele ISU Cluj nu au mai putut face mare lucru. Medicii au constatat că victima prezenta afecțiuni foarte grave. Din datele Ziar de Cluj, femeia a căzut de pe acoperișul unui bloc cu 25 de etaje.

În continuare, poliția investighează cazul pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul mortal. Încă nu se știe cu exactitate dacă este un accident sau o sinucidere.

ADVERTISEMENT

Azi, 13 noiembrie a.c., în jurul orei 10.35, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel 112, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi căzut de la înălțime, dintr-un imobil situat pe strada Calea Florești din municipiu.

Din nefericire, echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul acesteia”, potrivit unui comunicat de presă emis de Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj.

ADVERTISEMENT

Caz tragic și în Oradea. O femeie a murit după ce s-a aruncat de la etajul 9

O tragedie similară a fost raportată și în Oradea. Duminică, 12 noiembrie, o femeie în vârstă de 38 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc de locuinţe. În ciuda eforturilor depuse de personalul medical deplasat la fața locului, femeia a fost declarată decedată.

”La ora 14:33 am fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul 9 al unui bloc de pe strada Oneştilor din Oradea. La faţa locului au fost mobilizate două echipaje, un echipaj al Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea şi un echipaj de terapie intensivă SMURD Oradea, acesta din urmă efectuând manevre de resuscitare”, anunță ISU Crișana.

ADVERTISEMENT

În urma acestei tragedii, în zonă au ajuns ieri şi echipaje de poliţişti criminalişti, de ordine publică şi investigaţii criminale. Specialiștii au demarat cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT
Tags: