News

Sinucidere în Capitală: un bărbat de 46 de ani s-a aruncat de la etajul 9. Victima, un dirijor sud-coreean

Un bărbat de 46 de ani s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din Capitală. Se pare că victima este un dirijor sud-coreean.
09.11.2023 | 16:36
Sinucidere in Capitala un barbat de 46 de ani sa aruncat de la etajul 9 Victima un dirijor sudcoreean
Un bărbat de 46 de ani, dirijor, s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din Capitală. Cine era Byoungdon Kang. Sursa foto: Filarmonica Mihail Jora Bacău / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Caz tragic petrecut noaptea trecută în Sectorul 6 din Capitală, acolo unde un bărbat de 46 de ani s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc. Nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Între timp, s-a aflat și identitatea victimei.

Un bărbat de 46 de ani, dirijor, s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din Capitală. Cine era Byoungdon Kang

Poliția Capitalei a informat, joi, 8 noiembrie, că un bărbat de 46 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Sectorul 6. Oamenii legii anunțau că au deschis o anchetă. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală.

ADVERTISEMENT

”La data de 9 noiembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 25 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 00:25, despre faptul că o persoană s-ar fi precipitat de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 6.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul secției, care au observat că cele sesizate se confirmă”, conform unui comunicat transmis, joi, de Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Alertate, autoritățile au trimis la fața locului un echipaj medical. Din păcate, doctorii nu au putut decât să constate decesul bărbatului, în vârstă de 46 de ani. ”În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – DGPMB. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, menționează sursa citată.

Joi, la orele după-amiezii, s-a aflat și identitatea victimei. Astfel, se pare că bărbatul în vârstă de 46 de ani care a murit după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei era dirijorul sud-coreean Byoungdon Kang, notează Mediafax.

ADVERTISEMENT

Dintr-o postare publicată pe Facebook în 2022 de Filarmonica Mihail Jora Bacău aflăm că Byoungdon Kang iubea opera și muzica lui Mozart. El era îndrăgostit de Romania. S-a stabilit în țara noastră în urmă cu 8 ani.

Sinucidere similară în Sectorul 6 raportată și luna trecută

În urmă cu doar o lună, pe 7 octombrie, un alt caz tragic asemănător a avut loc în Sectorul 6. Atunci, un bărbat de 32 ani s-a aruncat în gol de pe un bloc de 10 etaje din Sectorul 6, în faţa iubitei și a vecinilor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, impactul puternic cu solul i-a fost fatal. Martorii spun că bărbatul ar fi fost băut. Negociatorii mobilizați de poliție nu au reușit însă să-l convingă să renunțe la gestul extrem. Martorii l-au văzut pe bărbatul în vârstă de 32 de ani în momentul în care el și-a făcut o cruce, apoi s-a aruncat de la etajul 10.

ADVERTISEMENT