News

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Constanța. A murit ars de viu într-o pădure

Sfârșit tragic pentru un constănțean. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a murit după ce și-a dat foc la marginea unei păduri.
01.06.2023 | 22:34
Sfarsit tragic pentru un barbat din Constanta A murit ars de viu intro padure
Sfârșit tragic pentru un bărbat din Constanța. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Constanța. A murit ars de viu într-o pădure, pe DN 39, între comunele Cumpăna și Agigea. Evenimentul șocant a avut loc, joi, în jurul orei 14, conform autorităților.

Sfârșit tragic pentru un constănțean. Și-a dat foc la marginea unei păduri

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, și-ar fi dat foc la marginea pădurii. Un martor l-a văzut pe acesta și a alertat autoritățile. Pompierii cu o autospecială de stingere și un echipaj medical SMURD au ajuns la fața locului și au încercat să îl salveze pe bărbat, însă intervenția lor a fost în zadar.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, medicii de pe ambulanță au fost nevoiți să declare decesul omului. Presa locală notează faptul că bărbatul ar fi fost dat dispărut de familie, însă deocamdată nu se știe ce l-a făcut pe acesta să își ia viața.

„La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 14.25, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N. 39, o persoană s-ar fi autoincendiat.

ADVERTISEMENT

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat, într-o lizieră situată între comunele Cumpăna și Agigea, cadavrul carbonizat al unui bărbat, de 41 de ani”, au transmis agenții IPJ Constanța.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă. În urma anchetei se va stabili în ce circumstanțe s-a produs acest incident tragic, dar și ce l-a făcut pe bărbat să comită acest gest.

ADVERTISEMENT

Un român din Italia s-a stropit cu benzină, iar apoi și-a dat foc

Un caz similar a avut loc în luna aprilie, în regiunea Calabria, din Italia. Un român de 50 de ani s-a stropit cu benzină, iar apoi și-a dat foc. Întreaga scenă s-a petrecut în fața soției sale.

Bărbatul a fost preluat de un elicopter al serviciilor de urgență din peninsulă. Ulterior, a fost transportat la spital în stare critică. Românul a suferit arsuri pe aproximativ 60 la sută din suprafața corpului.

ADVERTISEMENT

Martori la eveniment au fost și alți oameni, care au sesizat serviciile de urgență. Nu se știe care sunt motivele din cauza cărora bărbatul a decis să își dea foc, potrivit informațiilor date de presa din Italia.

 

ADVERTISEMENT
Tags: