News

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 23 de ani din Teleorman. Mașina în care se afla, străpunsă de un parapete

Accident rutier grav, în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Vităneşti, din județul Teleorman. Șoferul mașinii era beat.
10.08.2023 | 10:59
Sfarsit tragic pentru un tanar de 23 de ani din Teleorman Masina in care se afla strapunsa de un parapete
Sfârșit tragic pentru un tânăr de 23 de ani din Teleorman. Colaj Fanatik/ sursa foto: News.ro/ Info Trafic 24
ADVERTISEMENT

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 23 de ani din Teleorman. Un accident rutier grav s-a produs, în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Vităneşti, din județul Teleorman. La volanul mașinii implicate se afla un șofer beat.

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 23 de ani. Accident mortal în Teleorman

Potrivit primelor cercetări, se pare că bărbatul care conducea mașina, un teleormănean de 38 de ani, a pierdut controlul asupra volanului și a lovit protecția unui parapet. Apoi, parbrizul a fost străpuns de acesta.

ADVERTISEMENT

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă în sensul că, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, un bărbat de 38 ani, din Mun. Turnu Magurele, judeţul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul pe DN 6, din direcţia Alexandria către Bucureşti, la km 80, podul peste râul Teleorman, raza comunei Vităneşti, ar fi pierdut controlul, a lovit liza de protecţie a parapetului care a pătruns prin habitaclu”, a transmis IPJ Teleorman.

Victima accidentului se afla în față, pe locul din dreapta șoferului. Din păcate, echipajele medicale ajunse la locul solicitării nu au putut decât să constate decesul tânărului de 23 de ani, din Turnu Măgurele.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că șoferul de 38 de ani era băut. Rezultatul după testarea cu aparatul alcooltest a arătat o valoare de 0.47 mg/l. De altfel, conducătorul auto a fost rănit, fiind transportat la spital.

„Conducătorul auto a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri. În cauză a fost întocmit dosar penal urmând a se propune soluţie legală prin parchet”, au adăugat reprezentanții IPJ.

ADVERTISEMENT

Un șofer a murit după ce un alt conducător auto a pătruns pe contrasens

Un accident mortal s-a produs, miercuri dimineața, pe DN1, Valea Prahovei, la kilometrul 126+900 de metri. Un șofer de 63 de ani a murit, după ce un alt conducător auto a ajuns cu mașina pe contrasens.

Autoturismul condus de victimă se deplasa regulamentar atunci când o mașină care venea din sens opus, la volanul căreia se afla un bărbat de 56 de ani, s-a izbit de el. Impactul a fost fatal pentru omul de 63 de ani.

ADVERTISEMENT

El a fost scos dintre fiarele vehiculului, însă se afla în stop cardio-respirator. Paramedicii au încercat să îl readucă la viață, dar, din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, potrivit reprezentanților ISU.

 

ADVERTISEMENT