News

Un bărbat a murit după ce un șofer a pătruns pe contrasens, pe Valea Prahovei. Trei răniți, inclusiv un copil

Accident rutier grav pe DN1. Impact violent între două mașini. Un bărbat și-a pierdut viața, iar alți trei oameni sunt răniți.
09.08.2023 | 13:17
Un barbat a murit dupa ce un sofer a patruns pe contrasens pe Valea Prahovei Trei raniti inclusiv un copil
Un bărbat a murit după ce un șofer a pătruns pe contrasens. colaj Fanatik/ sursa foto: Observatorulph.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat a murit după ce un șofer a pătruns pe contrasens, pe Valea Prahovei. Incidentul grav a avut loc miercuri dimineață, pe DN1, la kilometrul 126+900 de metri, fiind implicate două autorurisme.

Un bărbat a murit după ce un șofer a pătruns pe contrasens. Accident pe Valea Prahovei

Din verificările efectuate de polițiști, se pare că un șofer de 56 de ani ar fi pierdut controlul asupra mașinii și a pătruns pe sensul opus de mers. Autorurismul a ajuns într-un alt autovehicul care se deplasa regulamentar.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost fatal pentru șoferul celui de-al doilea autoturism. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 63 de ani, care a fost scos dintre fiarele mașinii în stop cardio-respirator. Din nefericire, nu a putut fi salvat.

„Din primele cercetări a reieşit faptul că un bărbat în vârstă 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1 pe direcţia Braşov către Ploieşti, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat de 63 de ani”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova, potrivit presei locale.

ADVERTISEMENT

Medicii de pe ambulanță, sosiți la locul solicitării, au încercat să îl readucă la viață. Însă, din păcate, manevrele de resuscitare au fost în zadar. Bărbatul de 63 de ani a fost declarat decedat.

În urma evenimentului rutier au fost rănite alte trei persoane. Printre acestea se află și un copil de șapte ani. Victimele au primit îngrjiri medicale, iar apoi au fost transportate la o unitate medicală.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu se știe din ce motiv șoferul de 56 de ani a pătruns cu mașina pe contrasens. Potrivit polițiștilor, acesta a fost verificat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Accident mortal în Ungaria. Un român și-a pierdut viața

Un alt român a pierit într-un accident rutier grav produs în noaptea de marți, pe autostrada M5 din Ungaria. Victima se afla într-un microbuz înmatriculat în România, care a intrat într-un parapet.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, persoana respectivă a murit pe loc. Totodată, mai multe persoane au fost rănite, fiind preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru a primi îngrjiri de specialitate.

 

ADVERTISEMENT