News

Tineri morți pe un drum din Timiș. Șoferul s-a izbit cu mașina de un copac, pasagerii au decedat pe loc

Accident cumplit într-o localitate din Timiș. Doi tineri au murit, iar șoferul a fost rănit după ce a intrat cu mașina într-un copac.
12.11.2023 | 17:18
Tineri morți pe un drum din Timiș. Foto Opinia Timișoarei
ADVERTISEMENT

Tineri morți pe un drum din Timiș, după ce un șofer de 20 de ani s-a izbit cu mașina de un copac. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, 12 noiembrie, chiar lângă Timișoara, în localitatea Bacova.

Tineri morți pe un drum din Timiș. Accident cumplit la final de săptămână

În autoturismul morții se aflau trei persoane: șoferul și doi tineri, o femeie de 27 de ani, respectiv un bărbat de 28 de ani. În circumstanțe încă neclare, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului.

ADVERTISEMENT

Ulterior, el a ajuns pe contrasens și s-a izbit puternic de un copac. Impactul a fost extrem de violent, mașina ajungând un morman de fiare, așa cum se poate observa din imaginile de la fața locului.

Din păcate, în urma ciocnirii puternice, pasagerii au murit pe loc. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș, inclusiv o autospecială de descarcerare.

ADVERTISEMENT

Șoferul are dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă

Tânăra de 27 de ani a fost găsită fără viață. Șoferul și bărbatul de 28 de ani au rămas încarcerați, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoși dintre fiarele contorsionate. Cel de-al doilea pasager a fost găsit în stop cardio-respirator.

Deși medicii au încercat, zeci de minute, să îl resusciteze, tânărul nu a răspuns manevrelor. În cele din urmă, a fost declarat decedat. Singurul care a scăpat cu viață este șoferul de 20 de ani. El a fost transportat la spital.

ADVERTISEMENT

„Două victime au rămas încarcerate. O victimă de sex masculin a fost extrasă și predată echipajului medical, în stop cardio respirator. Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată.

Cea de-a doua victimă de sex masculin a fost extrasă în stare conștientă și cooperantă. Aceasta a fost transportată la spital. Din nefericire, cea de-a treia victimă (sex feminin) a fost declarată decedată”, a informat ISU Timiș, conform presei locale.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii desfășoară cercetări, pentru a se stabili în ce împrejurări a avut loc accidentul rutier. Polițiștii din Timiș au deschis dosar penal, pe numele șoferului, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

ADVERTISEMENT