News

Sfârșit tragic pentru un tânăr din Timișoara. A murit într-un salon de tatuaje

Incident tragic într-un mall. Un tânăr de 23 de ani și-a găsit sfârșitul chiar într-un salon de tatuaje din Timișoara
12.04.2024 | 19:53
Sfarsit tragic pentru un tanar din Timisoara A murit intrun salon de tatuaje
Moarte suspectă într-un mall din Timișoara. Un băiat în vârstă de 23 de ani s-a stins într-un salon de tatuaje. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie la un salon de tatuaje din Timișoara. Un tânăr de 23 de ani a murit în timp ce se afla acolo, iar cauza decesului este încă necunoscută.

Tânăr mort într-un salon de tatuaje

Polițiștii din cadrul Secției 4 Timișoara au fost alertați vineri după-amiază că un tânăr în vârstă de 23 de ani a avut o stare de rău în timp ce se afla într-un salon de tatuaje situat într-un complex comercial din Timișoara.

ADVERTISEMENT

„La data de la 12.04.2024, în jurul orei 16:45, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o societate comercială dintr-un complex comercial de pe raza municipiului Timişoara, unui tânăr în vârstă de 23 de ani i s-ar fi făcut rău în incinta unui salon de tatuaj

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din păcate medicul de pe ambulanță sosit la fața locului, declarând decesul acestuia. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Timiş.

ADVERTISEMENT

Eforturile medicului de pe ambulanță sosit la fața locului pentru a-l salva pe tânăr au fost zadarnice, acesta fiind nevoit să declare decesul tânărului.

De asemenea, trupul decedatului a fost preluat și dus la Medicina Legală, acolo unde medicii vor stabili cu exactitate cum anume a murit tânărul de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au deschis o anchetă penală pentru a clarifica circumstanțele morții tânărului și pentru a investiga posibila săvârșire a infracțiunii de ucidere din culpă.

În mall-ul din Timișoara se ținea un festival de tatuaje

Potrivit Timiș Online, polițiștii au transmis că incidentul s-a petrecut la Iulius Town, acolo unde se desfășura un festival de tatuaje, Timișoara International Tattoo Convention.

ADVERTISEMENT

„Dorim să vă anunțăm că evenimentele programate pentru ziua de vineri se amână pe mâine din cauza unui incident neprevazut independent de voința noastră. Publicul este așteptat începând cu sâmbătă 13 aprilie, ora 11. Mulțumim”, au precizat reprezentanții Timisoara International Tattoo Convention, citați de Timiș Online.

ADVERTISEMENT