News

Tânăr din Slatina, dat dispărut de familie, găsit mort într-o cameră de hotel. Ce se afla lângă victimă

Un tânăr de 35 de ani din Slatina a fost găsit mort într-o cameră de hotel. Acesta fusese dat dispărut de familie în urmă cu trei zile.
15.03.2024 | 20:05
Tanar din Slatina dat disparut de familie gasit mort intro camera de hotel Ce se afla langa victima
Final tragic pentru un tânăr de 35 de ani din Slatina dat dispărut de familie: fost găsit mort într-o cameră de hotel. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În urmă cu trei zile, pe 12 martie, un tânăr din Slatina era dat dispărut de familie. Din păcate, temerile rudelor sale s-au adeverit, iar vineri bărbatul a fost găsit mort.

Final tragic pentru un tânăr de 35 de ani din Slatina dat dispărut de familie: fost găsit mort într-o cameră de hotel

În urmă cu trei zile, mama lui Marius, un tânăr de 35 de ani născut în Slatina, a anunțat la poliție dispariția fiului ei. Disperată, femeia a solicitat ajutorul oamenilor legii. Imediat, prietenii acestuia i-au publicat fotografia pe mai multe grupuri de pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Poliția Română, în secțiunea ”Persoane dispărute”, a prezentat acest caz și a oferit detalii despre tânărul căutat de familie. Băiatul ar fi plecat de acasă încă de pe 11 martie. De atunci, nimeni nu l-a ai văzut.

La data de 12 martie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, de către o femeie, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că fiul său, Ioncea Marius, în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu său, în ziua de 11 martie 2024 și nu a mai revenit.

ADVERTISEMENT

Semnalmente: înălţime aproxativ 1,85 metri, greutate aproximativ 70 de kilograme, constituție atletică, păr șaten. La momentul plecării, acesta purta o geacă neagră din fâș, blugi albaștri, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare neagră”, au transmis polițiștii.

Vineri, după mai multe zile de căutări, Marius a fost găsit. Din păcate, tânărul, aflat într-o cameră de hotel din Slatina, nu prezenta semne vitale. O echipă de medici s-a deplasat la faţa locului și a constatat decesul. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în vederea efectuării necropsiei.

ADVERTISEMENT

La data de 15 martie 2023, în jurul orei 15,00, poliţiştii Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi de către un angajat al unui hotel din municipiul Slatina, judeţul Olt, cu privire la faptul că o persoană ar fi decedat într-una din camerele hotelului.

La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Slatina. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit identitatea persoanei. Aceste este un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, care figura pe lista persoanelor dispărute, din data de 14 martie”, a precizat IPJ Olt.

ADVERTISEMENT

Tânărul ar fi lăsat un bilet de adio

Apar informații care spun că bărbatul era cazat din ziua de 11 martie la hotelul în care a fost găsit decedat. Se pare că el a plătit la sosire prețul cazării pentru o zi şi nu ar mai fi fost văzut de atunci.

Surse judiciare au spus pentru Agerpres că lângă victimă se aflau mai multe pastile. De asemenea, acesta ar fi lăsat un bilet de adio. Scenariul sinuciderii este surprinzător. Asta pentru că nu vorbim de un tânăr cu probleme medicale deosebite. El nu avea nici probleme în familie sau financiare.

ADVERTISEMENT