Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu mai 2023. Ce aduce prima jumătate a lunii pentru Gemeni și Balanțe

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna mai 2023: Ce aduce prima parte a acestei luni pentru fiecare zodie? Află răspunsurile!
23.04.2023 | 11:16
Horoscop Camelia Patrascanu mai 2023 Ce aduce prima jumatate a lunii pentru Gemeni si Balante
Horoscop Camelia Pătrășcanu mai 2023: ce aduce prima jumătate a lunii. Foto: pixabay.com/ ASTRO-FANATIK. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu mai 2023: Prima jumătate a ultimei luni de primăvară va fi una destul de interesantă pentru majoritatea zodiilor. La ce trebuie să fim extrem de atenți în pragul verii?

Horoscop Camelia Pătrășcanu mai 2023: ce aduce prima jumătate a lunii

Prima jumătate a lui mai aduce multe mișcări planetare, multe evenimente. În primul rând, Mercur e retrograd în Taur până pe 14 mai. Suntem avertizați să fim economi, să nu cheltuim, să analizăm de două ori. Multe pofte sunt puse în cui.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna mai 2023. E perioadă bună de a amâna niște plăceri. Apoi, vine Luna Plină pe axa banilor, la data de 5 mai. Luna Plină ne aduce inspirație, intuiție. E bine să fim atenți când Luna e în creștere mai ales la coincidențe, sincronicități, pentru că primim semne.

Somnul de noapte și visele din timpul nopții ne pot ajuta foarte mult. Un alt eveniment interesant este intrarea lui Venus în Rac, din 7 mai. E un aspect fertil, bun pentru casă. Venus aduce gânduri bune, consolare și iertare, îmbunătățirea unor relații sau a unor obiecte la care voiam să renunțăm.

ADVERTISEMENT

Un aspect tensionat va fi cuadratura între Jupiter și Pluto, Pluto fiind retrograd în Vărsător de la 1 mai. E vorba aici de corectarea unor tendințe individualiste.

Taurii pot fi puși în situații noi

Pentru Berbeci, luna mai aduce acțiuni de anvergură. Își ajustează niște planuri legate de modul în care câștigă și cheltuiesc bani. Există șansa ca Berbecii să fie un pic mai blânzi cu metodele de atingere a obiectivelor, să aibă răbdare, să dea explicații, să mai împace lumea din jurul lor. Pot fi discuții în casă, după 7 mai, mai ales dacă au nevoie de înțelegere.

ADVERTISEMENT

Taurii se gândesc la cum au procedat, ce crezuri au, ce au crezut despre persoane sau situații. Fac autoanalize puternice, care pornesc de la un eveniment care se repetă. Pot fi puși în situații în care au mai fost în trecut. E foarte posibile ca multele analize să le aducă revelații, unele plăcute, altele mai puțin plăcute.

Horoscop Camelia Pătrășcanu mai 2023: Pe Gemeni, Mercur retrograd în această primă jumătate a lui mai îi bulversează. Mulți pot avea sentimentul că nu trăiesc pe planeta potrivită sau în timpurile potrivite. Află lucruri despre persoanele din jur, iar informațiile aduc surprize, dar și revelații. Pot fi și unele confirmări ale intuiției lor.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, prima parte a lunii mai vorbește despre planuri, proiecte, grupuri de susținere. Mercur retrograd aduce revelații în legătură cu locul lor potrivit într-o anumită colectivitate. Asta îi costă, chiar și bani. Declară că ei fac parte dintr-o anumită categorie sau nu mai fac parte și astfel se mută în altă gașcă. Agenda lor e în permanentă mișcare în primele două săptămâni din mai.

Leii vor să renunțe la anumite lucruri de dragul demnității lor

Pentru Lei, primele 14 zile din mai aduc multe gânduri, răzgândiri, reordonări privind statutul sau o cale de viață. Scopul e să își corecteze atitudini sau trasee de viață. Pot hotărî că nu mai doresc un anumit context pentru imaginea și demnitatea lor.

Horoscop Camelia Pătrășcanu mai 2023. Pentru Fecioare, zilele din mai pot aduce în cazul lor multe autoanalize, dar provocate de contextele sociale în care sunt puse. Se vorbește mult și despre ele, dar și cu ele. Primesc multe informații de la persoane influente, sus-puse. Li se dau niște ponturi. Aceste ponturi sunt preveniri în legătură cu riscurile sau cu cine nu trebuie să se combine. Primesc ponturi care le previn în legătură cu anumite lucruri. Se gândesc cum să apuce o problemă, cum să se ajusteze.

Pentru Balanțe, este o perioadă, cu aceste prime două săptămâni din mai, foarte valoroasă în cazul lor, pentru a vedea cum compensează niște pierderi. Își dau seama că nu mai pot conta pe anumiți oameni, că nu mai au niște bani pe care se bazau. Sunt niște pierderi la care trebuie să găsească soluții. Nu le convine, dar se restructurează imediat. Le schimbă mai ales traseul de viitor.

Scorpionii au parte de tot felul de revelații

Pentru Scorpioni, este o perioadă de două săptămâni care pune și problema banilor, a implicării, a costurilor. Se gândesc la ei ce cheltuiesc, ce costuri dau, cum se poartă într-un parteneriat. E foarte posibil să aibă niște informații în legătură cu niște colaboratori. Sunt niște realități de care vor ține cont și se vor replia. Poate li se fac mărturisiri, în tot cazul află lucruri. Pică din cer multe informații, mai ales dacă au avut niște prognoze prea entuziaste.

Pentru Săgetători, primele 15 zile din mai vorbesc despre muncă, despre felul în care își selectează actitivățile, pentru că unele pot fi suspendate. Nu lucrează orice, oricând și nu lângă oricine. Se clarifică mai mult cu contextul de lucru. Care sunt activitățile bune inclusiv pentru sănătatea lor? Sunt lucruri de care țin foarte mult cont. Pot fi dezamăgiri și legate de colegii de lucru.

Horoscop Camelia Pătrășcanu mai 2023: Peștii au o intuiție fabuloasă

Pentru Capricorni, prima jumătate din luna mai 2023 vorbește despre alții și cum se raportează ei la alte persoane. Află ce gândesc ceilalți, ce vor, ce îi deranjează. Cumva, au tot felul de revelații în legătură cu lumea din jurul lor. Asta îi ajută să se replieze într-un mod mult mai realist, să găsească puncte comune, să vină în întâmpinarea așteptărilor celor din jur.

Pentru Vărsători, aceste prime două săptămâni din mai 2023 aduc o bună centrare, analiză a puterilor lor: pot face, nu pot face? Se înhamă sau nu! Oricum, găsesc utilitate în a se motiva. După 7 mai, cu Venus în zona muncii, devin mai sârguincioși.

Pentru Pești, este o perioadă care îi ajută să-și găsească resursele interioare, dar și informațiile pentru a derula mai departe un proiect foarte important. Luna Plină din 5 mai este aducătoare de intuiții fabuloase, poate de răspunsuri mari, de rezolvarea unor enigme. Previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu pot fi urmărite și pe pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.

 

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un...
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Staţiunea din România care încă de pe vremea romanilor este leac pentru corp...
Staţiunea din România care încă de pe vremea romanilor este leac pentru corp şi suflet pentru turişti: "E magic!"
Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac....
Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac. Căsnicia cu miliardarul român a rezistat doar doi ani!
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât...
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
Se dau VOUCHERE de MII de LEI pentru ROMÂNIA! Care sunt condițiile pentru...
Se dau VOUCHERE de MII de LEI pentru ROMÂNIA! Care sunt condițiile pentru a beneficia
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal...
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal masculin. A fost cel mai bun handbalist din lume în trecut
Legătura dintre Marius Moga și Ionuț Cercel. Compozitorul a recunoscut tot
Legătura dintre Marius Moga și Ionuț Cercel. Compozitorul a recunoscut tot
Doliu cutremurător în România! A murit luni dimineață, la ora 6.00!
Doliu cutremurător în România! A murit luni dimineață, la ora 6.00!
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”