Life

Sfatul zilei de duminică, 16 august 2020. Capricornii vor avea o reușită financiară. Peștii, probleme mari de sănătate

15.08.2020 | 12:28
Sfatul zilei de duminica 16 august 2020 Capricornii vor avea o reusita financiara Pestii probleme mari de sanatate
ADVERTISEMENT

Ziua de duminică, 16 august 2020, aduce liniște, optimism și multă voie bună nativilor. Și este normal, pentru că e perioada concediilor, este vară, vremea e minunată și avem nevoie de timp și pentru noi.

Dacă te numeri printre nativii zodiei Capricorn, fii fericit, pentru că te așteaptă o mare realizare. Este vorba de un proiect la care ai lucrat sau o aprobare nesperată. Gemenii, în schimb, au ajuns la fundul sacului.

ADVERTISEMENT

Peștii ar trebui să fie mai atenți la sănătate, iar Balanța face alegeri greșite. Fanatik vă prezintă sfatul astrelor pentru fiecare zodie în parte.

Cu ce sfaturi vin astrele pentru duminică, 16 august 2020

Berbec

Sunteți susținuți de familie și de partenerul de viață în toate proiectele pe care le-ați început. Nu vă va fi ușor să le duceți la capăt, dar cu ambiție și determinare puteți muta munții

ADVERTISEMENT

Taur

Partenerul de viață este lângă dumneavoastră și vă susține necondiționat. Astrele vă recomandă să fiți prudenți și atenți pentru a evita disputele de orice fel. Puteți să încheiați anumite parteneriate.

Gemeni

Situația financiară vă dă ceva bătăi de cap și parcă nu reuțiți să o scoateți la capăt. Vă afundați tot mai mult în datorii. Astrele vă recomandă să nu vă pierdeți cumpătul pentru că se va găsi o rezolvare.

ADVERTISEMENT

Rac

Veți avea o surpriză din partea partenerului de viață. O initație undeva, o cină romantică sau un cadou. Veți fi plăcut surprins, dar aveți tendința să nu vă exteriorizați, așa cum faceți de obicei. Dați frâu liber emoțiilor.

Leu

Leii sunt sfătuiți să se exteriorizeze mai mult. Relaxează-te departe de agitația orașului într-o stațiune unde nu sunt prea mulți turiști. Fă-ți bagajele și oprește-te acolo unde simți.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Aveți nevoie de o schimbare ca de aer sau, poate, e vorba doar de epuizare psihică. Vă simțiți încătușați în propria viață. Dorința de schimbare vă influențeaăa în bine și vă conduce spre succes. Astrele vă recomandă să fiți atenți la snătate.

Balanță

Simți nevoia să stai singur și liniștit o perioadă pentru a-ți încărca bateriile. Te poți rupe de unii prieteni, dar nu poți neglija familia. Ai grijă pe cine dai la o parte și cu cine pornești la drum.

Scorpion

Gândiți-vă bine ce vreți să faceți mai departe. Aveți multe în cap și sunteți nehotărât. De data asta, însă, trebuie să luați decizii fparte importante care nu suportă amânare și nici greșeală.

Săgetător

Este o zi bună pe care o dedicați studiului și foarte bine faceți. Aveți nevoie de odihnă și inspirație pentru că trebuie să dați ceva examene. Sectorul sentimental este foarte bun, dar nu ar strica puțin mai multă atenție partenerului.

Capricorn

Veți avea parte de o mare reușită în plan financiar și nu este vorba de un câștig picat din cer. Este ceva la care ați muncit mult. Și pentru că nu v-ați pierdut speranța, Divinitatea v-a răsplătit.

Vărsător

Aveți nevoie să vă puneți ordine în viață și să vă stabiliți prioritățile. Nu mai merge cu jumătăți de măsură. Cei care depind de dumneavoastră sau cu care sunteți în parteneriat trebuie să știe.

Pești

Nu vă mai neglijați problemele medicale cu care vă confruntați. Astrele vă recomandă mai multă atenție și prudență pentru că riscați foarte mult. Mergeţi de urgenţă la medic.

ADVERTISEMENT