Life

Sfatul zilei de duminică, 30 iulie 2023. Schimbare majoră în viața Capricornilor

Descoperă sfatul zilei de duminică, 30 iulie 2023. Ce ți-au rezervat astrele la final de weekend. Schimbare în viața Capricornilor.
29.07.2023 | 12:05
Sfatul zilei de duminica 30 iulie 2023 Schimbare majora in viata Capricornilor
Ce sfat au astrologii pentru tine, la final de weekend. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Astrologii au noi sfaturi legate de destinul tău. Află ce ți-au pregătit pentru finalul de weekend, duminică, 30 iulie 2023. Vine schimbarea în viața Capricornilor, iar Berbecii vor depăși un obstacol sunt o parte dintre predicții. Iată mai jos horoscopul integral!

Ce sfaturi au astrologii pentru tine la final de weekend

Berbec

O urmă de regret se va abate asupra voastră. Trecutul vă va măcina, dar astrologii vă îndeamnă să scăpați de acest sentiment, deoarece prezentul este cel care contează. Aveți timp suficient să reparați ceea ce considerați că nu a fost în regulă.

ADVERTISEMENT

Taur

Ce vă face fericit? Este o întrebare pe care ar trebui să v-o adresați acum, la final de weekend, pentru a vedea care este pasiunea din care puteți supraviețui financiar și ca ființă pe acest pământ. Discuțiile cu voi înșivă sunt cele care vă scot din starea de confuzie.

Gemeni

Lăsați mai multă libertate persoanei iubite. O sufocați cu dorințele legate de a petrece timp mai îndelungat unul lângă altul. Nu uitați că dragostea înseamnă și a înțelege nevoile partenerului. În caz contrar, disensiunile vor fi la ordinea zilei.

ADVERTISEMENT

Rac

Racul nu se va simți bine în pielea lui și va cere opinia unui specialist. Va descoperi de unde îi vin anumite stări și va încerca să-și rezolve traumele. Astrologii îl sfătuiesc să continue astfel, căci doar așa va reuși să găsească luminița de la capătul tunelului.

Leu

Leul va avea o neînțelegere cu o rudă. Totul va porni de la o discuție legată de partea financiară. Important este să nu dea curs contradicțiilor, căci situația poate fi scăpată de sub control. Leii trebuie să învețe să-și potolească nervii și orgoliul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu mai puneți preț pe gura lumii, căci vorba aceea, ”nimeni nu o poate astupa”. Ascultați-vă vocea interioară, deoarece vă ghidează tot timpul în direcția pozitivă. Viața voastră va deveni mai frumoasă din momentul în care vă sporiți încrederea în propria persoană.

Balanță

Balanța se va revedea cu o persoană din trecut și va sta ore în șir la povești cu aceasta. Atenție la cum vă destăinuiți, dacă vă aflați sub acest semn zodiacal. Riscați să fiți apoi insultați cu propriile suferințe, ceea ce vă va amplifica durerea interioară.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul ar putea primi o țeapă. Trebuie să fie atent la paginile de internet pe car le accesează, căci sunt multe infracțiuni în online, în ultima vreme. Astrologii îl sfătuiesc să petreacă mai mult timp în natură, decât în fața ecranelor.

Săgetător

Nu v-ar strica o vacanță. Este momentul să vă căutați o destinație unde să călătoriți în această vară care a mai rămas, pentru a vă destinde. Un aer răcoritor, de munte, vă va prii. Așadar, grăbiți-vă! Bagajele nu trebuie să fie unele foarte multe. Puneți mai mult accent pe experiența în sine.

Capricorn

O nouă oportunitate pentru Capricorni. Vor avansa profesional, în urma unui apel pe care îl vor primi din străinătate, din partea unei persoane cunoscute. Propunerea de salariu și de funcție vor fi extrem de avantajoase, iar Capricornul va trăi o bucurie enormă.

Vărsător

Bani mai mulți în contul bancar pentru Vărsători, peste noapte. O dorință puternică le-a fost ascultată, astfel că vor fi ușor confuzi. Trebuie să-și amintească, însă, de o faptă bună pe care au făcut-o cândva, iar acum persoana ajutată i-a întors favorul.

Pești

Sentimente profunde de dragoste pentru Pești. Persoana iubită îi va demonstra cât de mult ține la ei, în pofida așteptărilor. Peștii se vor simți stânjeniți de judecata nedreaptă, astfel că vor prezenta iertare și va exista încredere că lucrurile vor funcționa mai bine.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Imagini greu de privit! A avut loc cel mai dur fault al anului
Imagini greu de privit! A avut loc cel mai dur fault al anului
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări,...
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări, în Valencia. 450 de oameni trăiesc în clădire
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
Străzi din Bucureşti, cu
Străzi din Bucureşti, cu "nume tâmpite" puse de regimul comunist. "Aşa le-am găsit de când m-am mutat eu"
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români...
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români știu de existența lui
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre...
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre victime este în sală. Reacția imeediată a tatălui
Mitul despre cartofii prăjiți combinați cu friptură, spulberat de un cunoscut nutriționist
Mitul despre cartofii prăjiți combinați cu friptură, spulberat de un cunoscut nutriționist
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut...
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut parizer"
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă...
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă e prezent și studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care...
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care nimeni nu se aștepta