Life

Sfatul zilei de luni, 24 octombrie 2022. Vărsătorii încep săptămâna cu o dilemă

Află din sfatul zilei de luni, 24 octombrie 2022, ce îți rezervă astrele. Săptămâna va începe cu noi provocări pentru fiecare.
23.10.2022 | 09:29
Sfatul zilei de luni 24 octombrie 2022 Varsatorii incep saptamana cu o dilema
Sfatul zilei de luni, 24 octombrie 2022. Foto: thehowler.org
ADVERTISEMENT

Citește sfatul zilei de luni, 24 octombrie 2022, și descoperă îndemnurile astrelor, dar și care este numărul ori cifra ta norocoasă!

Sfatul zilei de luni, 24 octombrie 2022

Berbec: Pornești pe un drum nou și ești extrem de entuziasmat. Lasă toate grijile deoparte și fii consecvent în tot ce ți-ai propus să faci. Numărul norocos al zilei: 13.

ADVERTISEMENT

Taur: Pentru tine, semn de pământ cu o serie de provocări în față în perioada asta, sfatul este următorul: Nu te culca pe o ureche la primul rezultat bun pe care îl obții. Cifra norocoasă: 7.

Gemeni: Atât tu cât și celelalte zodii de aer veți avea parte de un debut al săptămânii destul de incert. Deschide bine ochii. Răspunsurile la frământările tale sunt chiar sub nasul tău. Numărul norocos: 11.

ADVERTISEMENT

Rac: E timpul să ajungi la un acord din punct de vedere financiar cu anumite persoane. Negociază mai convingător salariul pe care vrei să îl ai. Nu îți fie teamă să îți ceri drepturile. Cifra norocoasă: 2.

Leu: Luptă pentru visul tău chiar dacă victoria ți se pare că e încă departe. Cifra norocoasă a zilei: 1.

ADVERTISEMENT

Fecioarele încep săptămâna glorios

Fecioară: Bucură-te din plin de felul în care începe această săptămână pentru tine. Dai de oameni minunați care te fac să zâmbești. Cifra norocoasă: 6.

Balanță: Iubirea schimbă totul în preajma ta, așa că indiferent de confuziile pe care le ai, oferă dragoste și totul se va rezolva de la sine. Cifra norocoasă: 8.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu te ascunde de anumiți oameni în speranța că vei putea evita confruntările. Mai devreme sau mai târziu tot vei da ochii cu ei. Cifra norocoasă: 9.

Săgetător: Ai multă treabă de făcut, dar e bine să o iei încet. Nu te precipita. Numărul norocos: 33.

Capricorn: Ești un adevărat maestru al oratoriei luni! Folosește fiecare cuvânt cheie la momentul potrivit ca să captezi atenția celorlalți! Cifra norocoasă: 5.

Vărsător: Începi săptămâna cu o dilemă. Nu ai idee ce să alegi pentru ca relația cu persoana iubită să nu mai cunoască sincope. Ascultă-ți inima de data asta! Cifra norocoasă: 3.

Pești: Pune niște bani deoparte că vin vremuri destul de dificile. Cifra norocoasă: 4.

 

ADVERTISEMENT