Life

Zodia Taur în luna noiembrie 2022. Care sunt cele mai norocoase zile pentru nativii de pământ

Previziuni pentru zodia Taur: luna noiembrie 2022 aduce câteva zile pline de noroc, dar există și 4 zile în care se pot întâmpla lucruri neplăcute.
12.10.2022 | 16:44
Zodia Taur in luna noiembrie 2022 Care sunt cele mai norocoase zile pentru nativii de pamant
Zodia Taur în luna noiembrie 2022. Foto: farmersalmanac.com
ADVERTISEMENT

Zodia Taur are parte de câteva succese însemnate în luna noiembrie 2022. Nativii de pământ își vor lărgi cercurile de prietenie și se vor face plăcuți în fața tuturor.

Zodia Taur în luna noiembrie 2022

Au foarte multe zile norocoase, dar și unele în care norocul se va prinde mai greu de ei.

Prima jumătate a lui noiembrie vine cu provocări mari la locul de muncă. Vor reuși să se implice mai mult în chestiunile pe care le-au lăsat nefinalizate, ba chiar vor începe proiecte și mai ambițioase.

ADVERTISEMENT

Până în data de 15 noiembrie, Taurii se vor focusa cu mai multă atenție pe sarcinile de la locul de muncă. Dau de persoane cu care pot colabora foarte bine, de oameni care îi inspiră.

În a doua jumătate a lui noiembrie, acești nativi își amintesc de niște treburi pe care le-au lăsat neterminate în trecut, unele chiar de câțiva ani buni.

ADVERTISEMENT

Unii dintre Tauri trebuie să facă pact cu Diavolul pentru a trece puntea, pentru a rezolva acele lucruri care se agață de ei.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de pământ sunt 6, 9, 10, 19, 22, 26, 28 și 30 noiembrie. Zilele ghinioniste sunt 2, 4, 8 și 14.

ADVERTISEMENT

În 6 și 9 noiembrie, Taurii fac schimbări semnificative în viața lor, schimbări de ordin material. Pot să își ia o mașină nouă sau un gadget, în funcție de caz.

Zilele de 10 și 19 sunt perfecte pentru a petrece timpul cu sufletul pereche. În 22 și 26 noiembrie, Taurii au parte de vizite îmbucurătoare.

ADVERTISEMENT

Zilele de 2 și 4 îi pune pe Tauri în niște încurcături din care vor ieși doar ridicând tonul. Nu vor să mai lase garda jos, fapt pentru care s-ar putea să intre în niște conflicte.

8 și 14 sunt zile în care Taurilor nu li se recomandă să călătorească pe distanțe lungi și în niciun caz noaptea! Tot în aceste zile sunt dezavantajați cei care au evitat anumite plăți pe care le puteau face în cursul dimineților.

ADVERTISEMENT