Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 10 februarie. Nativii Rac au parte de schimbări în viața de cuplu

Sfatul zilei de sâmbătă, 10 februarie. Nativii Lei devin empatici, iar nativii Scorpion devin din ce în ce mai geloși pe partenerul de viață.
09.02.2024 | 12:00
Sfatul zilei de sambata 10 februarie Nativii Rac au parte de schimbari in viata de cuplu
Sfatul zilei de sâmbătă, 10 februarie. Scorpionii sunt mai geloși ca niciodată. Sursa foto: Canva
ADVERTISEMENT

Weekendul debutează în forță pentru unii nativi. Astrele s-au aliniat în așa fel încât din peisaj nu vor lipsi veștile bune și situațiile favorabile pentru dezvoltarea personală. Iată ce îi așteaptă pe nativi la început de weekend și cine se poate considera, cu adevărat, o zodie norocoasă.

Sfatul zilei de sâmbătă, 10 februarie. Nativii Gemeni se îndrăgostesc

Berbec

Simți nevoia de a explora și de a te afirma în domenii noi. Rutina nu este deloc pe placul tău, așa să îndrăznești să investești sume de bani într-o nouă afacere. Sfatul zilei pentru tine este să fii foarte atent la deciziile pe care le iei.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu este deloc o perioadă bună pentru a-ți pune la punct viața sentimentală. Nu crezi deloc în iubire, iar dezamăgirile din ultima vreme te-au făcut să fii foarte sceptic. Însă, nu uita că dragostea apare când te aștepți cel mai puțin.

Gemeni

În sfârșit, răsare soarele și pe strada ta! La capitolul dragoste, ce este mai bun abia de acum urmează. Ai șansa să întâlnești o persoană cu care vei rezona foarte mult, pe toate planurile. Poți să o numești dragoste la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Rac

Nimic nu mai funcționează bine în viața ta. La locul de muncă, tensiunile sunt la ordinea zilei și nici acasă nu ai parte de liniște. Partenerul de viață este foarte nemulțumit de tine și ia în calcul o posibilă despărțire.

Leu

Ești din ce în ce mai empatic cu cei din jur și ești dispus să le asculți toate problemele. Faptul că ți-ai schimbat complet comportamentul atrage atenția anumitor persoane care nu se vor feri să își manifeste aprecierea față de tine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Faci ce faci și ajungi subiectul principal de discuție în cercurile de prieteni. Mare atenție la informațiile pe care le dai din casă! Unele persoane ar putea să le folosească în dezavantajul tău.

Nativii Săgetător trebuie să învețe să își organizeze timpul

Balanță

Realizezi că cea mai importantă este fericirea personală și nu a celor din jur. Tocmai de aceea, ești dispus că cheltuiești mulți pentru bani pentru a-ți satisface anumite mofturi. Sfatul zilei pentru tine este să rezumi la lucrurile cu adevărat esențiale.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Gelozia este la cote maxime. Sentimentale tale confuze îl pot deruta pe partenerul de viață care se simte constrâns de dorințele tale. Trebuie să fii atent la modul în care expui anumite probleme, nu cumva să îl jignești.

Săgetător

Trebuie să fii mult mai atent la modul în care îți organizezi timpul. Te simți copleșit de sarcinile primite în ultima vreme și pare că nu mai ai timp pentru tine. O ieșire cu prietenii te-ar putea ajuta să te detensionezi.

Capricorn

Debordezi de optimism și îi molipsești și pe cei din jurul tău cu asta. Sfatul zilei pentru tine este să fii mult mai atent la modul în care îți dozezi energia.

Vărsător

Relația ta cu banii este una destul de dificilă. Deși nu ai dus niciodată lipsă de ei, faptul că nu știi cum să îi gestionezi reprezintă o mare problemă. Poate că ar fi timpul să îți deschizi un cont de economii.

Pești

Ești îndrăgostit până peste cap, așa că simți nevoia de a-i arăta asta și partenerului tău. Vrei să îl surprinzi cu gesturi mici care nu vor face decât să vă apropie și mai mult.

ADVERTISEMENT