Life

Sfatul zilei de sâmbătă, 25 septembrie 2021. Nativul Taur nu duce lipsă de bani

Sfatul zilei de sâmbătă, 25 septembrie 2021, aduce discuții legat de partea financiară, dar și cu partenerii de viață.
24.09.2021 | 11:00
Sfatul zilei de sâmbătă, 25 septembrie 2021. Nativul Taur nu duce lipsă de bani
Sfatul zilei de sâmbătă, 25 septembrie 2021. Nativul Taur nu duce lipsă de bani. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Unele semne zodiacale riscă să ajungă singure, să se despartă de persoana iubită, în timp ce altele se gândesc cum să facă rost de finanțe.

Ziua vine și cu relaxare, odihnă și plimbări pentru nativii care au muncit din greu la locul de muncă. Acum e momentul să ia o mică pauză.

Acesta este sfatul zilei de sâmbătă, 25 septembrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

O zi în care munca este lăsată deoparte. Relaxarea este tot ce contează și faptul că stai alături de familie, de mult nu ai mai avut astfel de momente.

ADVERTISEMENT

Taur

Astrele prevăd bani, dar pentru asta trebuie să tragi tare acasă, dar și la serviciu. E foarte important să nu lași garda jos nicio secundă.

Gemeni

Partenerul de viață este tot mai dezamăgit de tine și spune verde-n față tot ce simte. Sunt șanse mari să ajungeți pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Rac

Există riscul să pierzi niște bani, asta pentru că ai făcut niște investiții neinspirate. Nu trebuie să te superi, ți-ai făcut-o cu mâna ta.

Leu

Discuțiile aprinse cu cei din jur îți deschid ochii și te fac să vezi lucrurile complet diferit. Era și timpul să schimbi macazul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu ești deloc în apele tale. E o zi numai bună pentru a lua o pauză de la tot și toate. Relaxarea e mai importantă decât orice.

Balanță

E cazul să te odihnești Ai avut o săptămână încărcată și acum e bine să-ți încarci bateriile. Gândește-te mai mult la sănătatea ta.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nu funcționezi la capacitate maximă, că doar e weekend. Nu-i nimic, astrele te sfătuiesc să te plimbi, să stai la aer curat și să nu te obosești prea tare.

Săgetător

Cineva încearcă să te schimbe. Îndepărtează acea persoană care vrea să fii altfel decât ești, nu merită să-ți pierzi timpul cu așa ceva.

ADVERTISEMENT

Capricorn

O stare de neliniște nu-ți dă pace când te gândești la bani. Nu știi cum să faci să nu-i mai cheltui aiurea sau să aduni mai mulți.

Vărsător

Stabilește obiectivele pentru perioada următoare. Planetele sunt aliniate pentru tine și multe lucruri frumoase se vor întâmpla, ai încredere.

Pești

Mare atenție la reproșurile pe care i le faci persoanei iubite, s-ar putea să fie ultima discuție aprinsă dintre voi. Riști să ajungi singur.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri