Life

Sfatul zilei de vineri, 22 septembrie 2023. Taurii trebuie să-și exerseze răbdarea

Sfatul zilei de vineri, 22 septembrie 2023, îi anunță pe nativi peste ce obstacole trebuie să treacă! Gemenii găsesc soluții.
21.09.2023 | 10:53
Sfatul zilei de vineri 22 septembrie 2023 Taurii trebuie sasi exerseze rabdarea
Sfatul zilei de vineri, 22 septembrie 2023. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de vineri, 22 septembrie 2023, arată ce se întâmplă cu zodiile înainte de instalarea weekendului. Unii nativi au motive de bucurie, însă nu trebuie să se lase duși de val. Vezi previziunile complete!

Sfatul zilei de vineri, 22 septembrie 2023, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Trebuie să faci o planificare serioasă astăzi și ai toate resursele mentale de care ai nevoie pentru a reuși. Poate ar trebui să te concentrezi pe viața ta de familie, însă și alte aspecte sunt importante.

ADVERTISEMENT

Taur

Te simți puțin stresat de cei din jurul tău, care te presează să faci lucrurile pe care nu ți le dorești. Ar putea fi un moment bun pentru tine să-ți exersezi răbdarea, dar nu te gândi ca va fi prea ușor.

Gemeni

Capacitatea ta intelectuală este puternică acum și ar trebuie să profiți de asta, spune sfatul zilei de vineri, 22 septembrie 2023! Ar trebui să cauți soluții noi la problemele vechi care te-au deranjat în ultimul timp. E mai ușor decât crezi!

ADVERTISEMENT

Rac

Prietenii și familia găsesc tort felul de metode pentru a te contrazice și este esențial să-ți păstrezi calmul. Gândește-te care sunt lucrurile care contează cu adevărat și nu te grăbi.

Leu

Te simți mândru de tine și ai un motiv întemeiat. Te-ai descurcat destul de bine recent. Totuși, ai grijă să faci lucrurile în același ritm și să nu te relaxezi prea mult. Este important să rămâi cu picioarele pe pământ.

ADVERTISEMENT

Fecioară

S-ar putea să fii mai glumeț decât de obicei astăzi. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să renunți la responsabilitățile tale, ci că ai putea încerca câteva modalități noi de a face lucrurile, arată sfatul zilei de vineri, 22 septembrie 2023.

Scorpionul ar putea avea probleme acasă

Balanță

Perspicacitatea ta te ajută să-ți dai seama ce trebuie să faci pentru a progresa. Poate că va fi nevoie să te asociezi cu o persoană la care nu te-ai fi gândit până acum. Este șansa ta să-ți faci un nou prieten.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Este posibil să fii nevoit să fugi acasă atunci când ceva nu merge bine. S-ar putea chiar să trebuiască să-ți modifici programul pentru a le putea fi alături celor dragi. O să reușești, nu te teme.

Săgetător

Poți fi capricios când vine vorba de idei noi, dar cu siguranță trebuie să le oferi astăzi o șansă, este sfatul zilei de vineri, 22 septembrie 2023. Chiar dacă ceva pare total nebunesc la prima vedere, ar putea avea puncte forte ascunse.

Capricorn

Astăzi este mai bine să faci planuri decât să acționezi. Stai pe loc și gândește-te bine la viitor. S-ar putea să fie nevoie să fie nevoie să te bazezi pe surse de informații nu foarte sigure. Nu strică o verificare în plus.

Vărsător

Este timpul să faci puțin zgomot și să pui lucrurile în mișcare. Este ușor pentru tine să duci situația în avantajul tău astăzi. Găsește tactica potrivită pentru a sta de vorbă cu cei mai timizi.

Pești

Rolul tău astăzi este să-i susții pe cei care au nevoie și ești în regulă cu asta. Deocamdată este mai bine să faci asta decât să te concentrezi pe problemele personale. Așa vei reuși să vezi lucrurile clar.

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica...
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica de moarte...
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română