Life

Locul de muncă plătit cu 3000 de euro pe lună. Se oferă indemnizație de locuință, primă de concediu, primă de sărbători și training gratuit

Locul de muncă unde poți câștiga mici averi în fiecare lună. Nu este obligatoriu să ai studii superioare, ci doar să fii serios și responsabil.
27.04.2024 | 17:27
Locul de munca platit cu 3000 de euro pe luna Se ofera indemnizatie de locuinta prima de concediu prima de sarbatori si training gratuit
Locul de muncă unde poți câștiga mii de euro lunar, fără să ai studii superioare. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru românii care vor să aibă un loc de muncă bine plătit. Pentru a câștiga câteva mii de euro în fiecare lună, nu este nevoie de studii superioare, ci doar de seriozitate și determinare.

Locul de muncă unde nu ai nevoie de studii superioare pentru a câștiga mici averi în fiecare lună

În ultima vreme, din ce în ce mai mulți români se plâng de piața locurilor de muncă. Multora le este din ce în ce mai greu să găsească un loc de muncă plătit corespunzător efortului depus.

ADVERTISEMENT

Cei care s-au săturat să caute locuri de muncă în România, trebuie să știe că peste hotare oferta este variată. Constant este nevoie de forță de muncă, iar salariile nu sunt deloc de neglijat.

Potrivit site-urilor de anunțuri, există diverse locuri de muncă în Germania pentru care se caută șofer de camion. Cerințele nu sunt foarte greu de îndeplinit, iar beneficiile financiare și nu numai sunt pe măsura efortului depus.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să lucreze ca șofer pe camion în Germania trebuie să dețină permis de conducere categoria C, C+E. De asemenea, la fel de importantă este și existența unui atestat de transport marfă Code 96.

Angajatorul pune foarte mult accent pe abilitatea de a lucra în echipă și pe fiabilitate. Cunoașterea limbii germane reprezintă un avantaj, dar nu este obligatorie. În schimb, este importantă o interacțiune plăcută cu clienții.

ADVERTISEMENT

Ce beneficii ai ca șofer de camion în Germania

Programul de lucru ca șofer pe camion în Germania este cuprins între 8 și 10 ore pe zi. Operarea se va face pe o rază de distribuție de maxim 200 de kilometri în jurul punctului de lucru.

Printre principalele responsabilități se numără distribuirea băuturilor conform rutelor stabilite, descărcarea mărfurilor la clienți și încărcarea paleților cu ambalaje goale. Tot de pe lista de responsabilități face parte și completarea documentelor de livrare.

ADVERTISEMENT

Beneficiile sunt și ele pe măsura cerințelor. Angajatorul oferă 17 euro/ h brut, 300 de euro net neimpozabil indemnizație de locuință și plătește cu 25% orice oră efectuată suplimentar. De asemenea, se oferă o diurnă de 14 euro neimpozabil la minim 8 ore lucrate.

Se oferă și o primă de concediu în valoare de 250 de euro, după primele 6 luni lucrate. De Crăciun, se va oferi o primă tot de 250 de euro celor care au deja minim 6 luni lucrate.

În ceea ce privește zilele de concediu, acestea sunt 25 la număr, iar după primul an de vechime, se va ajunge la 27 de zile. Înainte de a începe lucratul propriu zis, se oferă un training de 4 săptămâni în care viitorii angajați învață cum să preia și să preda ambalajele.

ADVERTISEMENT