Life

Sfatul zilei de vineri, 5 august 2022. Nativul Pești e presat la locul de muncă

Sfatul zilei de vineri, 5 august 2022, este concentrat pe decizii și carieră. Cele 12 zodii trebuie să realizeze că timpul trece și nu mai pot bate pasul pe loc.
04.08.2022 | 12:33
Sfatul zilei de vineri 5 august 2022 Nativul Pesti e presat la locul de munca
Sfatul zilei de vineri, 5 august 2022, pentru toate cele 12 semne zodiacale. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Flerul, pasiunea și creativitatea sunt aspecte pe care semnele zodiacale se bazează în ultima zi lucrătoare din săptămână. Astrologii susțin că nativii au multe sarcini de îndeplinit.

Sfatul zilei de vineri, 5 august 2022, pentru toate cele 12 semne zodiacale

Berbec

Reconectează-te cu oamenii cu care nu ai mai discutat de foarte multă vreme. Pune mâna pe telefon și sună-i neapărat.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai grijă mai mult de starea emoțională. Nu strică să dai o fugă până în cabinetul unui specialist, psiholog, să te descarci.

Gemeni

Acordă mai multă atenție timpului liber și lasă în plan secund munca și cariera. Relaxează-te cu o carte bună sau un film.

ADVERTISEMENT

Rac

Vei avea momente de tensiuni și certuri aprinse cu partenerul de viață. Nu mai scapi de neînțelegeri și discuții în contradictoriu.

Leu

Astrele te sfătuiesc să refaci legătura cu jumătatea ta, să nu dai cu piciorul aceste relații, durează de foarte multă vreme.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E foarte important să iei o decizie legat de locul de muncă dacă simți că nu te mai regăsești. Schimbă macazul vara asta.

Balanță

Împacă-te cu tine și abia apoi cu oamenii din jur. Fă pace cu trecutul și lasă în urmă lucrurile pe care nu le poți controla.

ADVERTISEMENT

Scorpion

La serviciu trebuie să răspunzi pentru o greșeală. Fii o persoană asumată și nu ascunde sub preș această situație neplăcută.

Săgetător

Învață din propriile greșeli și evoluează. E cazul să nu mai bați pasul pe loc și să mergi mai departe, să lucrezi la dezvoltarea personală.

Capricorn

E bine să nu te lași influențat de vorbele care ajung la urechile tale. Lasă bârfele să treacă pe lângă tine perioada asta.

Vărsător

Creativitatea și imaginația câștigă tot mai mult teren zilele astea. Concentrează-te pe aceste două calități și scoate la suprafață pasiunile.

Pești

Stresul și oboseala s-au adunat și acum îți dau dureri de cap. Din păcate, ești presat la locul de muncă de numeroase sarcini.

ADVERTISEMENT