Life

Sfatul zilei de vineri, 5 noiembrie 2021. A venit vremea schimbării pentru o zodie

O zi de vineri deosebită pentru majoritatea zodiilor. În cele ce urmează, vom vedea ce vor păţi nativii, conform sfatului zilei de 5 noiembrie.
04.11.2021 | 11:43
Sfatul zilei de vineri 5 noiembrie 2021 A venit vremea schimbarii pentru o zodie
ADVERTISEMENT

FANATIK îţi prezintă previziunile zilei de vineri. Sfatul zilei de 5 noiembrie aduce veşti interesante pentru majoritatea nativilor.

Gemenii se gândesc la bani, iar Leii se simt cuprinşi de o stare nejustificată de teamă.

Pentru Vărsători vine vremea schimbării, iar Balanţele primesc o veste senzaţională.

Sfatul zilei de vineri, 5 noiembrie 2021, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Un apropiat îţi dă o veste care te bulversează. Situaţia nu e chiar aşa de neagră cum îţi imaginezi, trebuie doar să ai răbdare şi problemele se vor rezolva.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai ocazia să petreci timp de calitate în compania persoanei iubite. Nu te mai gândi la muncă şi bucură-te de clipele petrecute alături de ea.

Gemeni

Banii îţi dau de furcă şi simţi că nu reuşeşti să faci faţă cheltuielilor. Ar fi mai bine să economiseşti şi să nu mai arunci banii pe lucruri de care nu ai nevoie.

ADVERTISEMENT

Rac

Familia e cea mai importantă pentru tine, aşa că foloseşte această zi pentru a te gândi cum ai putea să petreci timp alături de ei în acest weekend. O scurtă excursie sau o ieşire la iarbă verde ar fi opţiuni ideale.

Leu

Astăzi eşti mai temător ca de obicei. Parcă ţi-e frică să spui ce ai în cap de teamă să nu superi pe cineva. Ar fi bine să amâni pe altă dată planurile importante.

ADVERTISEMENT

Schimbări pentru Vărsători, veşti bune şi pentru Peşti

Fecioară

Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi! Dacă ai treburi importante, nu aştepta să treacă acest weekend ca să le rezolvi, ci apucă-te acum.

Balanță

O rudă îţi dă o veste care îţi aduce o mare bucurie. Ai, în sfârşit, parte de o zi aşa cum ţi-ai dorit de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Belşug în viaţa ta! Astrele te iau sub protecţia lor, iar în acest sfârşit de săptămână, parcă toate visele pot deveni realitate.

Săgetător

Te gândeşti să schimbi locul de muncă şi ai o stare profundă de nemulţumire. Poate ar fi mai bine să te gândeşti de două ori înainte de a lua o decizie importantă.

Capricorn

Nu s-a terminat anul, dar tu deja îţi faci planuri pentru 2022! Gândeşti pe termen lung şi vrei să iei cele mai bune decizii pentru viitorul tău şi al familiei.

Vărsător

A venit vremea schimbării! E o conjunctură astrală favorabilă pentru tine, aşa că nu îţi face probleme şi treci la acţiune!

Pești

Intri cu un sentiment de uşurare în weekend. Simţi că ţi s-a luat o greutate de pe suflet şi că nimic rău nu te poate atinge.

ADVERTISEMENT