Life

Sfatul zilei de vineri, 7 octombrie 2022. Leii trebuie să fie atenți cu partenerul

Sfatul zilei de vineri, 7 octombrie 2022. Nativii primesc noi avertismente din partea astrologilor. Iată ce trebuie să faci la final de săptămână.
06.10.2022 | 11:55
Sfatul zilei de vineri 7 octombrie 2022 Leii trebuie sa fie atenti cu partenerul
Ce sfaturi au astrologii pentru zodii. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Află care sunt sfaturile astrologilor pentru finalul de săptămână, vineri, 7 octombrie 2022. Zodiile trebuie să fie cu ochii în patru.

Sfaturile astrologilor pentru vineri, 7 octombrie 2022

Leii sunt nevoiți să acorde mai multă atenție partenerului lor, iar Racii trebuie să-și facă timp pentru relaxare, sunt o parte dintre predicții. Iată mai jos lista completă.

ADVERTISEMENT

Berbec

Lasă grijile deoparte și trăiește-ți viața după bunul plac. Încearcă să te reinventezi și să fii astfel cea mai bună versiune a ta.

Taur

Ai nevoie să discuți cu cineva drag despre ceea ce ți s-a întâmplat în ultima vreme. Ar fi bine să faci asta cât mai rapid, ca să nu aduni cât mai multe frustrări.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nu mai regreta faptele de bine pe care le-ai făcut celor răufăcători. La un moment dat, totul se va întoarce în favoarea ta.

Rac

Ați muncit cam mult în ultimele zile, așa că nu ezitați să vă luați un moment de respiro. Veți deveni mai relaxați și vă veți prioritiza mai bine obiectivele.

ADVERTISEMENT

Leu

Probleme în dragoste pentru Lei. Nu vă mai neglijați partenerul, căci din cauza atitudinii voastre tot ce s-a construit s-ar putea rupe rapid.

Fecioară

Nu vă mai lăsați ghidați de îndemnurile așa zișilor prieteni. Nu toți vă vor binele, ci, dimpotrivă, răul. Păstrați distanța față de aceștia.

ADVERTISEMENT

Balanță

Vă simțiți singure și simțiți nevoia unei companii. Ce spuneți să vă apelați o persoană din trecut, cu care nu ați mai discutat de multă vreme?

Scorpion

Vă veți pune la punct cu partea financiară și ar fi bine ca de acum încolo să nu mai împrumutați sau să luați împrumut. Astfel vă creați doar probleme.

Săgetător

Simțiți să faceți o plimbare în aer liber. Nu mai amânați acest lucru și o să vedeți cum vă veți simți mai energic și cu o minte mai limpede.

Capricorn

Nu mai da înapoi atunci când observi că nu funcționează anumite lucruri în direcția dorită de tine. Ai răbdare și totul va fi așa cum ți-ai imaginat.

Vărsător

Stilul de viață sedentar nu te caracterizează, așa că nu strică să faci mai multă mișcare și să ai grijă la alimentație. De asemenea, și starea voastră de bine contribuie la sănătatea organismului.

Pești

Stabiliți-vă bine obiectivele, căci se anunță o perioadă extrem de agitată pentru voi. Veți face multe drumuri și veți semna multe acte.

ADVERTISEMENT