Life

Sfatul zilei pentru marți, 7 martie. Racii au nevoie de răbdare, iar Peștii trebuie să fie atenți la bani

Sfatul zilei pentru marți, 7 martie. Racii au nevoie de răbdare pentru că îi așteaptă o zi de foc, iar Peștii trebuie să fie atenți la bani, pentru că vin cheltuielile peste ei.
06.03.2023 | 11:50
Sfatul zilei pentru marti 7 martie Racii au nevoie de rabdare iar Pestii trebuie sa fie atenti la bani
Sfatul zilei pentru marți, 7 martie. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Astrele anunță o zi plină pentru nativii din zodia Leu, dar și o zi destul de agitată pentru Capricorni. De cealaltă parte, Balanțele ar fi bine să fie atente la oamenii din jurul lor, iar Taurii să mai știe și când vine momentul să ia o pauză de la rutina lor zilnică.

Sfatul zilei pentru marți, 7 martie. Vărsătorul trebuie să se odihnească

Berbec

Niște tensiuni din relația de cuplu s-ar putea să îți cam strice ziua de marți, 7 martie. Încearcă să rezolvi totul cu mult calm și evident, prin comunicare, astfel încât să puteți să ajungeți la un numitor comun într-un timp cât mai scurt.

ADVERTISEMENT

Taur

Uneori mai trebuie să știi și când să te oprești. Ai făcut un obicei din a-i ajuta pe ceilalți și ai cam uitat de tine. Astrele îți recomandă să te pui pe primul plan și să mai faci și lucruri care îți aduc cu adevărat satisfacție, dacă vrei într-adevăr să te bucuri de o stare de bine.

Gemeni

Ești cu gândul doar la trecut, iar asta te face să pierzi tot ceea ce este mai frumos din prezent. Îți bat la ușă niște oportunități extrem de importate și ar fi păcat să le ratezi. Astrele îți recomandă să te eliberezi de gândurile negre și să încerci să fii mai optimist.

ADVERTISEMENT

Rac

Există câteva probleme de comunicare pentru tine, marți, 7 martie. Sfatul zilei este să ai mai multă răbdare și să eviți să iei decizii doar pentru a termina lucrurile mai repede. Riști să faci unele greșeli care nu vor putea fi reparate mai târziu și sigur nu îți dorești asta.

Leu

O zi plină din punct de vedere profesional. Toată lumea vrea ceva de la tine, marți, 7 martie, iar tu încerci să îi mulțumești pe toți. Gândește-te că e vorba de doar o zi, iar lucrurile revin la normal, așa că nu ezita să dai tot ceea ce ai mai bun la locul de muncă, pentru că vei fi răsplătit.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O zi liniștită pentru tine, după o perioadă extrem de agitată. Astrele sunt de partea ta, marți, 7 martie, așa că dacă vrei să începi un nou proiect, acum este momentul oportun. Bazează-te pe instinct de această dată pentru că la final vei fi uimit de rezultat.

Balanță

Ai grijă în fața cui te deschizi, pentru că lucrurile s-ar putea întoarce împotriva ta. Sfatul zilei pentru tine este să acorzi o atenție mai mare persoanelor din jur, astfel încât să nu ajungi în situația în care să fii trădat. Nu toți oamenii sunt ceea ce par a fi.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Marți, trei ceasuri rele. Astrele îți recomandă să fii atent la unele călătorii pentru că riști să îți ruinezi ziua complet. De asemenea, ai grijă ce transmiți, pentru că unele informații ar putea ajunge la alte persoane în mod eronat, iar de aici riști să ai probleme destul de mari.

Săgetător

Învață să te apreciezi pentru că dacă tu nu faci asta, nici alții nu o vor face. Vei avea parte de niște evenimente care îți vor testa încrederea de sine, însă ai grijă să nu ți-o pierzi de tot. Se anunță o perioadă bună pe plan financiar, însă până atunci ai de dus lupte grele.

Capricorn

Astrele anunță o zi destul de agitată pentru tine. Ai câteva probleme la job și de asemenea, apar și niște discuții contradictorii cu anumiți membrii ai familiei. Sfatul zilei pentru tine este să rămâi calm și să nu rostești anumite cuvinte, din cauza presiunii, pe care să le regreți mai târziu.

Vărsător

Sfatul zilei pentru tine este să te odihnești și să lași deoparte viciile. Ai avut o perioadă extrem de agitată și vei vedea că efectele se vor răsfrânge asupra stării tale de sănătate. Măcar o zi, fă lucruri simple și stai cu mintea departe de probleme, pentru că ele vor exista tot timpul.

Pești

Astrele îți recomandă să fii atent la capitolul bani, pentru că riști să ajungi în pragul unor probleme financiare. Urmează un val de cheltuieli pentru care nu ești tocmai pregătit, iar asta te va pune în niște situații destul de dificile.

ADVERTISEMENT