Life

Shakira are un nou iubit, mult mai tânăr decât Gerard Pique. Prietenii artistei își fac griji

Shakira și-a făcut un nou partener după ce a divorțat de Gerard Pique. Este mult mai tânăr decât acesta. Prietenii artistei își fac grii.
04.04.2024 | 15:46
Shakira are un nou iubit mult mai tanar decat Gerard Pique Prietenii artistei isi fac griji
De ce sunt prietenii Shakirei îngrijorați pentru noua sa relație. Sursa foto: Salve Music
ADVERTISEMENT

Shakira l-a uitat pe Gerard Pique. Cântăreața columbiană, în vârstă de 47 de ani, are un nou partener de viață, care la fel este mai tânăr decât ea, dar și decât fostul soț. Prietenii artistei își fac griji de când au aflat vestea.

Shakira s-a cuplat cu un alt tinerel. De ce sunt îngrijorați prietenii ei

După ce în urmă cu câteva zile s-au iscat zvonuri legate de o idilă a Shakirei cu actorul Lucien Laviscount, alături de care apare, în gesturi tandre, în noul său videoclip, acestea au fost confirmate. Apropiații interpretei au mărturisit totul.

ADVERTISEMENT

Surse din anturajul Shakirei confirmă pentru Daily Mail că Shakira se iubește cu Lucien Laviscount, actor britanic, în vârstă de 31 de ani, mai mic decât ea cu 16 ani, iar față de Gerard Pique cu 6 ani. Chiar dacă este mai mare și decât noul ei partener, Shakirei nu i-ar păsa deloc, fiindcă ”este disperată să se îndrăgostească”, au precizat apropiați de-ai săi.

shakira si noul iubit
Shakira și Lucian Laviscount. Sursa foto: HOLA

 

Lucian Laviscount are cetățenie britanică, dar rădăcinile sale sunt franțuzești și grecești. A urcat pe scara popularității internaționale odată cu rolul lui Alfie, din cel de-al doilea sezon, al serialului ”Emily in Paris”. Alfie era iubitul protagonistei.

ADVERTISEMENT

Prietenii Shakirei nu sunt de acord cu noua relație pe care și-a făcut-o cântăreața, deoarece au impresia că Lucian Laviscount nu are sentimente de iubire, ci doar interes pentru faimă, astfel că o va face să sufere și el, asemeni lui Pique.

”Shakira este disperată să se îndrăgostească, dar prietenii ei sunt îngrijorați pentru că Lucien a urcat încet pe scara celebrităților în timp ce se întâlnea cu femei care erau toate mai puțin celebre decât Shakira”, au precizat surse din anturajul Shakirei, pentru Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Se folosește Lucian Laviscount de Shakira?

Aceeași sursă a venit și cu argumente pentru presupusele intenții neserioase ale lui Lucian Laviscount. Tânărul actor s-ar fi folosit în trecut și de alte femei ca să evolueze profesional. Shakira s-ar fi îndrăgostit de Lucian în timpul filmărilor pentru noua sa piesă.

”Femeile cu care a fost sunt toate foarte diferite. Acum se întâlnește cu Shakira, iar ea vrea o dragoste adevărat, dar noi ne facem griji că el vrea această relație doar pentru a deveni cunoscut. Se întâlnesc, dar nu sunt încă foarte implicați”, a mai detaliat sursa.

ADVERTISEMENT

Shakira a început noua relație după ce în 2022 a surprins pe toată lumea când a anunțat divorțul de Gerard Pique. Cei doi erau împreună din 2010 și părea că aveau un mariaj liniștit. Însă, Gerard Pique ar fi călcat strâmb. În urma despărțirii, Shakira s-a mutat cu copiii săi, Milan (11 ani) și Sasha (9 ani), într-o vilă luxoasă din Miami.

ADVERTISEMENT