Life

Shakira a reacționat după ce s-a scris că ar avea un nou iubit. Adevărul despre bărbatul cu care a fost surprinsă

Shakira a avut o reacție după ce s-a scris că ar avea un nou iubit, la jumătate de an de la despărțirea de Pique. Adevărul despre bărbatul cu care a fost surprinsă recent.
05.12.2022 | 12:43
Shakira a reactionat dupa ce sa scris ca ar avea un nou iubit Adevarul despre barbatul cu care a fost surprinsa
Shakira, reacție după ce s-a scris că ar avea un nou iubit. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Shakira a fost surprinsă recent alături de un bărbat despre care s-a scris că ar fi noul ei iubit, însă artista a reacționat și a spus adevărul despre viața sa sentimentală. Vedeta și fostul ei partener, Pique, s-au despărțit acum mai bine de jumătate de an.

Shakira, prima reacție după ce s-a scris că ar avea un nou iubit

Anul 2022 nu a fost deloc unul ușor pentru Shakira. Acum câteva luni, artista s-a despărțit de Gerard Pique, cu care are doi copii, iar această perioadă nu a fost deloc ușoară pentru ea, după cum a recunoscut chiar ea într-un interviu.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, în presa internațională s-a speculat că în viața Shakirei ar exista deja un alt bărbat, după despărțirea de Pique. Mai exact, s-a scris despre cântăreață că ar avea un iubit cu 21 de ani mai tânăr decât ea, artista având 45 de ani.

Vedeta a fost surprinsă alături de un instructor de surf, Goreka Ezkurdia, în vârstă de 24 de ani. Cei doi au fost fotografiați în ipostaze apropiate. Între ei ar fi, de fapt, doar o relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

Shakira a avut o primă reacție în urma informațiilor apărute recent. Cântăreața a precizat, într-un comunicat de presă, că nu are un iubit în acest moment și că nici nu își dorește o relație.

Totodată, vedeta a cerut presei să pună capăt speculațiilor privind viața ei amoroasă. În acest moment, artista se dedică în totalitate creșterii copiilor ei.

ADVERTISEMENT

“Din respect pentru copiii mei și pentru momentul vulnerabil prin care trec, cer presei să oprească speculațiile.

Nu am partener și nici dorința de a avea. Mă dedic în totalitate copiilor mei și bunăstării lor.”, a transmis Shakira, este mesajul transmis de Shakira, preluat de publicațiile internaționale, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Shakira, dezvăluiri despre despărțirea de Pique

Shakira și Pique au avut o relație de mai bine de 11 ani, însă povestea lor de dragoste a ajuns la final acum mai bine de jumătate de an.

Jucătorul de fotbal ar fi înșelat-o pe mama copiilor săi cu o femeie mai tânără. Despărțirea de Pique a fost o perioadă foarte dificilă pentru artistă, care a descris această perioadă ca fiind “cea mai întunecată”.

Despărțirea a fost grea atât pentru solistă, cât și pentru copiii ei. Aceștia nici nu au avut intimitate, fiind nevoiți să stea mai mult în casă.

“Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales că este prima dată. Am tăcut și am încercat să procesez totul. Nu a fost dificil numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil.

Am paparazzi în fața casei mele 24/7. Și nu există loc unde să mă pot ascunde de ei, decât în ​​propria mea casă.

Nu putem face o plimbare în parc ca o familie normală sau să mergem să luăm înghețată sau să facem vreo activitate fără să ne urmărească. Deci e greu.”, a declarat cântăreața pentru publicația Elle.

Shakira nu a avut parte de probleme numai în plan sentimental. Artista a fost trimisă în judecată după ce a fost acuzată de fraudă fiscală. Cântăreața nu ar fi plătit suma de 14,5 milioane de euro între 2012 și 2014, acesta fiind impozitul pe venit.

ADVERTISEMENT
Tags: