Life

Shannen Doherty, clipe cumplite. Actriţa bolnavă de cancer şi-a luat adio de la familie într-o înregistrare video

01.10.2020 | 09:12
Shannen Doherty clipe cumplite Actrita bolnava de cancer sia luat adio de la familie intro inregistrare video
Shannen Doherty, clipe cumplite. Actriţa bolvacă de cancer şi-a luat adio de la familie într-o înregistrare video Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Shannen Doherty trece prin momente grele. Ea a vorbit despre boala de care suferă și cum îi influențează viața. Actrița recunoaște că face înregristrări video în care își ia adio de la cei dragi.

Doherty a suferit în trecut de cancer la sân, însă acesta a intrat în remisie în urmă cu aproximativ 3 ani. Acela nu avea să fie momentul în care câștigase lupta. În februarie 2019, vedeta a strâns un grup de prieteni și apropiați cărora le-a dat o veste cumplită.

ADVERTISEMENT

Cancerul revenise într-un mod agresiv, s-a extins la coloana vertebrală și a intrat în metastază (sau stadiul 4). În urma depistării cancerului la sân, artista a fost supusă unei operații, a făcut chimioterapie și radiații. Cu toate acestea, unele celule canceroase au supraviețuit și au ajuns la coloana vertebrală, scrie elle.ro.

Shannen Doherty, în luptă cu cancerul. „O să fie sub tratament medicamentos tot timpul care i-a mai rămas”

Medicul oncolog care se ocupă de cazul vedetei, Piro, le-a explicat apropiaților ei, în reuniunea respectivă, că sunt mari șanse ca boala să se extindă în continuare și ar putea să ajungă la creier, plâmâni, ficat sau combinații ale acestora.

ADVERTISEMENT

Sunt și vești mai puțin rele, după cum a explicat medicul. Dacă în trecut cancerul metastazic însemna o moarte sigură, astăzi, odată cu evoluția medicinei, pacienților li s-a prelungit speranța de viață și a crescut și nivelul calității acesteia.

Acest lucru înseamna că Shannen o să urmeze un tratament hormonal care să împiedice estrogenul să alimenteze cancerul, plus medicație adesea eficientă în stabilizarea bolii metastazice. Dacă acest lucru nu va funcționa, sunt combinații de medicamente care vor fi încercate. Un singur lucru este cert: Doherty va fi sub tratament medicamentos tot restul vieții.

ADVERTISEMENT
Shannen Doherty
Shannen Doherty, bolnavă de cancer
Sursa foto: Facebook

Soțul actriței care a devenit celebră după rolul din „Beverly Hills, 90210”, îi oferă acesteia tot sprijinul, el a declarat pentru sursa de mai sus că: „am impresia că oamenii văd pe cineva aflat în stadiul 4 al unui cancer ca pe un om îmbrăcat într-un halat gri de spital, privind pe fereastă de pe patul de moarte. Eu nu o văd pe Shannon ca pe un pacient bolnav de cancer. Când mă uit la ea, văd aceeași femeie de care m-am îndrăgostit. Arată sănătoasă și cu forță vitală.”

Doherty face tot posibilul să învingă boala. Ea a suferit un șoc când prietenul și colegul ei din „Beverly Hills”, Luke Perry, a murit la doar cateva săptămâni distață de momentul în care ea își chemase prietenii pentru a le da cumplita veste, în martie 2019.

ADVERTISEMENT

Perry a suferit un masiv accident vascular cerebral. Acest lucru a demoralizat-o pe actrița de doar 49 de ani, cei doi aveau planuri pentru viitoare proiecte de televiziune împreună.

ADVERTISEMENT
Tags: