Life

Shift & Connect-R, adevărul despre participarea la Asia Express. Cu ce s-au confruntat: „Nu te înțelegi cu ei”

Shift și Connect-R au spus prin ce au trecut la Asia Express, considerat unul din cele mai dure reality-show-uri difuzate în România.
27.07.2021 | 13:25
Shift  ConnectR adevarul despre participarea la Asia Express Cu ce sau confruntat Nu te intelegi cu ei
ADVERTISEMENT

Shift & Connect-R formează una dintre perechile de la Asia Express. Experiența prin care au trecut pe Drumul Împăraților a fost una dificilă.

Concurenții s-au plâns că le-a fost foarte greu la autostop, dar și să găsească o cazare. Au avut de furcă și cu limba, abia reușind să se înțeleagă cu localnicii orașelor și satelor pe care le-au străbătut.

ADVERTISEMENT

Connect-R și Shift au făcut echipă bună, cu toate că nu au lipsit nici momentele în care nervii amândurora au fost întinși la maximum.

Shift și Connect-R, dezvăluiri din culisele Asia Express

„Limba, nu te înțelegi cu ei. E turc. Nu te înțelegi. Având în vedere că cerșim că facem autostopul cu flux de o mașină la o oră, eu zic că ne descurcăm bine”, a declarat Connect-R în Jurnal de Asia.

ADVERTISEMENT

„Mâncarea e ultima noastră grijă. O obținem ușor”, a completat Shift.

Cei doi spun că apreciază mai mult mâncarea acum. Shift a mai mărturisit că nu e o persoană care se trezește devreme, însă pe traseu a dormit bine și s-a trezit la timp.

Cel mai greu pentru ei a fost cu autostopul, însă pe parcurs s-au prins care este șmecheria. Aventura de la Asia Express l-a făcut pe Shift să își dea seama care sunt lucrurile cu adevărat importante în viața lui.

ADVERTISEMENT

În călătoria din Turcia, fără un leu în buzunar și fără să cunoască pe nimeni, a realizat că acasă s-a stresat pentru lucruri minore. Show-ul l-a învățat să aprecieze lucruri pe care până acum nici nu le băga în seamă și credea că i se cuvin.

„Cred că ne îngrijorăm când nu ne ia nimeni la autostop, când nu ne primește nimeni la cazare. Ioc engleză, ioc”, a spus Shift.

ADVERTISEMENT

„Cel mai ușor rucsac are în jur de 17 kg”

Cei doi credeau că se pot înțelege prin gesticulații cu turcii, însă nici măcar asta nu funcționează. Connect-R a spus că mai degrabă pot comunica cu ochii decât prin gesturi.

Connect-R a avut un mesaj de transmis pentru cei care cred că emisiunea este una regizată. A rugat cameramanul să filmeze picioarele lui și a partenerului de show pentru a le arăta scepticilor cât de mult au slăbit în cadrul concursului.

„Facem în jur de 10-15 kilometri și Dumnezeu ne e martor. Chiar nu e ușor. Gândiți-vă că cel mai ușor rucsac are în jur de 17 kllograme. Mi-am luat de acasă niște lucruri. Le-am aruncat”, a închis Connect-R.

 

 

ADVERTISEMENT