Fotbal intern

„Ivane, ia-i banii lui Becali și vino la Steaua! Și tu, Ianis!” Nebunie totală cu românii din Italia. FOTO EXCLUSIV

16.06.2019 | 23:59
Ivane iai banii lui Becali si vino la Steaua Si tu Ianis Nebunie totala cu romanii din Italia FOTO EXCLUSIV

Tricolorii lui Mirel Rădoi mai au câteva zeci de ore până la debutul la turneul final european, care se va produce marți de la ora 19:30 împotriva Croației. La antrenamentul de duminică de la Meldola, deschis publicului, au asistat aproape 200 de români stabiliți în Italia care s-au bucurat de vedetele naționalei mici. I-au întâmpinat pe jucători cu aplauze, i-au încurajat pe toată durata ședinței de pregătire, dar adevărata nebunie a început la final. La poze și autografe.

Zeci de români au stat la rând pentru autografe și poze cu vedetele tricolore. Nici Mirel Rădoi nu a scăpat!

La o distanță de circa 30 de metri de autocarul naționalei, blocați de câțiva oameni de ordine din micuța localitate de lângă Forli, fanii români și-au așteptat noii idoli. Rând pe rând au fost chemați toți tricolorii, care au avut răbdare și plăcere de a se fotografia și a semna autografe pentru toți cei care i-au solicitat. FANATIK a fost martor timp de mai bine de 20 de minute la întâlnirea românilor cu românii.

Nici selecționerul Mirel Rădoi nu a scăpat, deși era evident preocupat de ceea ce a văzut la ședința de pregătire. Iar de la poze și semnături s-a trecut la întrebări și sfaturi directe pentru toți cei care au satisfăcut dorința fanilor. VEZI MAI SUS O GALERIE FOTO EXCLUSIVĂ.

Mirel Rădoi a fost unul dintre cei mai solicitați la autografe și la fotografii cu românii din Italia

Surpriză?! Toți tricolorii sfătuiți să meargă la Steaua lui Becali!

Surprinzător sau poate nu, aproape toți suporterii români veniți la Meldola simpatizează cu FCSB. Sau Steaua, pentru că niciunul nu-i spune FCSB, doar Steaua, Steaua, Steaua… Jucătorii au fost luați unul câte unul la întrebări și la apropo-uri.

Ivane, ia-i banii lui Gigi Becali și vino, tată, la Steaua. Ia-l și pe Pușcaș cu tine!”, moment în care Andrei Ivan, unul dintre cei mai doriți jucători de către patronul roș-albaștrilor, a zâmbit larg, cu gura până la urechi. A venit rândul căpitanului Andrei Radu, dar jucătorul care e deja veteran în Serie A a părut puțin mai circumspect de varianta fanilor. E greu, dacă nu imposibil ca Liga 1 să importe un titular de Serie A! Indiferent de numele lui.

Andrei Radu a semnat zeci de autografe în doar câteva minute. Fanii români au fost incredibili!
Andrei Radu a semnat zeci de autografe în doar câteva minute. Fanii români au fost incredibili!

„Ianis, vino la Steaua. Dacă nu vii la noi, măcar să nu te duci la Dinamo!”

Alt jucător luat la întrebări a fost Man. Dennis, perla lui Gigi Becali, a fost încurajat să marcheze gol de la primul meci, cel cu Croația, dar a fost și atenționat de suporteri. „Ai grijă ce faci și cum joci că sună Gigi la pauză și te scoate din echipă. Doar știi ce poate Becali?)”. A fost una dintre replicile care a stârnit aplauzele câtorva zeci de fani.

Printre ultimii sosiți la autografe, și care a fost întâmpinat cu urale, a fost Ianis Hagi. Nici vedeta tricoloră nu a scăpat de fanii roș-albaștrilor. „Ianis, vino la Steaua!” Decarul doar a zâmbit, moment în care alții din preajmă au continuat: „Dacă nu vii la noi, măcar să nu te duci la Dinamo!” Moment în care decarul chiar s-a schimbat la față…

Ianis Hagi a fost aclamat de toți fanii în momentul în care a ieșit de la vestiar și a venit la autografe
Ianis Hagi a fost aclamat de toți fanii în momentul în care a ieșit de la vestiar și a venit la autografe

Naționala de tineret a României debutează la EURO 2019 marți 18 iunie, ora 19:30, la San Marino, contra Croației. Toate meciurile tricolorilor mici sunt transmise de TVR și vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

O adevărată baie de mulțime pentru o națională care mobilizează energii incredibile în Italia. Iar românii de aici promit că vor umple stadioanele pentru România lui Rădoi, ba chiar anunță că și-au luat bilete pentru finala de la Udine!

Unii suporteri s-au pozat și cu câte doi jucători în același timp
Unii suporteri s-au pozat și cu câte doi jucători în același timp
  • 25 de minute fac tricolorii de la hotelul unde sunt cazați până la stadionul de la Meldola, cel pe care se vor antrena în următoarele 8 zile
  • 18:30, ora Italiei, este ora la care luni, 17 iunie, va avea loc antrenamentul oficial al naționalei pe stadionul din San Marino unde se va juca meciul cu Croația