Life

Shurubel și Bogdan Ciudoiu de la ”Vorbește Lumea” dau cărțile pe față. Ce credeau despre Lili Sandu 

Shurubel și Bogdan Ciudoiu de la ”Vorbește Lumea” au spus ce credeau despre Lili Sandu, când au aflat că vor prezenta emisiunea cu ea.
05.07.2023 | 10:08
Shurubel si Bogdan Ciudoiu de la Vorbeste Lumea dau cartile pe fata Ce credeau despre Lili Sandu
Shurubel și Bogdan Ciudoiu prezintă ”Vorbește Lumea” alături de Lili Sandu din septembrie 2022. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Shurubel și Bogdan Ciudoiu de la ”Vorbește Lumea” au oferit detalii din culise. Cei doi prezentatori au spus ce impresie aveau despre Lili Sandu când au aflat că vor modera alături de ea emisiunea de pe Protv. Lili Sandu a înlocuit-o pe Adela Popescu în septembrie 2022.

Shurubel și Bogdan Ciudoiu de la ”Vorbește Lumea” dau din casă. Ce impresie aveau despre Lili Sandu

Shurubel și Bogdan Ciudoiu sunt, de altfel, cei care l-au înlocuit pe Cove, în 2021, la ”Vorbește Lumea”. Aceștia au moderat formatul de divertisment alături de Adela Popescu, dar când aceasta s-a retras, ea a fost înlocuită cu Lili Sandu. Când au auzit numele artistei, Shurubel și Bogdan Ciudoiu nu au fost prea încântați.

ADVERTISEMENT

Shurubel și Bogdan Ciudoiu au recunoscut într-un interviu recent că se așteptau ca Lili Sandu să aibă o fire pretențioasă, având în vedere notorietatea și frumusețea de care dispune. Însă, atunci când au făcut cunoștință și-au schimbat opinia.

”(…)Nu nu ne știam înainte. Și mă așteptam să vină Lili, zici ‘e Lili Sandu, vine cu niște arfe, n-are cum!’. Băi, deloc!”, a declarat Shurubel pentru Cancan. De altfel, acesta și colegul său au mai mărturisit și că la început le-a fost dificil să se adapteze la cerințele emisiunii.

ADVERTISEMENT

” (….) Cred că se și vede chestia asta, nu ne forțăm cu absolut nimic. Adică ne bufnește râsul din secunda doi de când ajungem la platou, fără să funcționeze vreo cameră (…) Ne-a luat și nouă vreo trei emisiuni să putem să emitem cuvinte pe gură, dar la un moment dat înveți să te concentrezi”, a declarat Bogdan Ciudoiu pentru aceeași sursă.

De altfel, Lili Sandu a fost primită cu brațele deschise la ”Vorbește Lumea”, de către cei doi colegi de platou. Întrebată despre motivul din care aceștia aveau inițal o părere negativă despre ea, Lili Sandu a răspuns ironică: ”Uită-te puțin, ce aveau să nu primească cu brațele deschise, sincer acum?!”, a afirmat vedeta.

ADVERTISEMENT

Cine sunt, de fapt, Shurubel, Bogdan Ciudoiu și Lili Sandu. Ce ocupații aveau înainte de ”Vorbește Lumea”

Înainte de a pătrunde în echipa ”Vorbește Lumea”, Shurubel, Bogdan Ciodoiu și Lili Sandu aveau alte joburi. Shurubel, pe numele real Andrei Lăcătuș, lucra în radio. Între 2012 și 2016 a mai fost prezentator la UTV, iar din 2017 până în 2020 a fost moderator la Virgin Radio.

Bogdan Ciudoiu facea parte tot din radio. A lucrat alături de Shurubel la posturile menționate anterior. Lili Sandu, în schimb, era deja cunoscută din industria muzicală, dar și din actorie. La începutul anilor 2000 a fost perioada sa de glorie, unele dintre cele mai cunoscute piese ale ei fiind ”Lee Lee” sau ”Aproape de tine”.

ADVERTISEMENT

Referitor la actorie, un film în care a jucat Lili Sandu este ”București Non-Stop”, lansat în 2015. De altfel, s-a numărat printre actorii care au mers la casting în 2022 pentru serialul ”Clanul”. Ea s-a prezentat pentru rolul ”Magdei”, dar nu l-a primit.

ADVERTISEMENT