Life

Lili Sandu, imagini fierbinți la Vorbește lumea! Avea rochia prea scurtă așa că s-a văzut aproape totul

Lili Sandu a făcut spectacol la Vorbește lumea, dar a uitat că lungimea rochiei nu îi permite să facă chiar orice mișcare își dorește.
07.04.2023 | 11:50
Lili Sandu imagini fierbinti la Vorbeste lumea Avea rochia prea scurta asa ca sa vazut aproape totul
Lili Sandu a făcut show în platoul Vorbește lumea. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a făcut show la Vorbește lumea. Nu și-a dat seama că are rochia prea scurtă, astfel că a oferit, fără să vrea, imagini care să stârnească imaginația telespectatorilor și s-a lăsat filmată cu lenjeria la vedere.

Lili Sandu, cu lenjeria la vedere la Vorbește lumea

Ediția de vineri, 7 aprilie 2023, a emisiunii Vorbește lumea, a fost una de pomină. Nu subiectele prezentate în cadrul show-ului au fost cele care au atras în mod special atenția, ci Lili Sandu. Prezentatoarea care a înlocuit-o anul trecut pe Adela Popescu a oferit un spectacol de zile mari.

ADVERTISEMENT

Încă de la începutul zilei, Lili Sandu și-a făcut o intrare inedită. Pentru că „șefa”, așa cum s-au exprimat colegii ei, Shurubel și Bogdan, a avut o zi liberă, cei trei moderatori și-a făcut de cap. Prin urmare, Lili Sandu nu a apărut din prima alături de băieți, ci s-a alăturat ulterior.

Mai întâi a lăsat la vedere un picior, apoi a înseninat platoul, ca o adevărată zână a primăverii, în ciuda temperaturilor deloc plăcute din țara noastră. Îmbrăcată într-o rochie albă, vaporoasă, Lili Sandu părea desprinsă din cărțile de povești. Iar ea era zâna…

ADVERTISEMENT

Rochia i-a dat bătăi de cap vedetei de la Pro TV

Totuși, ținuta a avut și mic un ”defect”: era prea scurtă. Așa că a cam încurcat-o în anumite clipe. În momentul de sport, a dansat cot la cot cu profesioniștii și, ca o adevărată regină, a stat întinsă pe canapea, ”protejată” de Shurubel și Bogdan.

Chiar dacă în aceste momente, picioarele lui Lili Sandu au ieșit în evidență, rochia buclucașă a pus-o cel mai mult în dificultate mai târziu. Stând picior peste picior pe scaun, prezentatoarei de la Pro TV i s-a văzut lenjeria intimă.

ADVERTISEMENT
lili sandu
Lili Sandu, cu lenjeria la vedere la Vorbește lumea.
Foto: Pro TV

Imaginea a fost difuzată preț de câteva secunde, până când cameramanul a schimbat cadrul. Cel mai probabil, a durat puțin până și-a dat seama de priveliștea pe care a o oferit-o celor de acasă, căci nu a pomenit nimic despre această situație în minutele care au urmat.

Lili Sandu i-a supărat pe telespectatori

După această întâmplare, este posibil ca vedeta să fie trasă la răspundere, din nou. Recent, o telespectatoare nemulțumită a trimis un mesaj în care s-a arătat indignată de faptul că prezentatoarea este prea mult scoasă în evidență la televizor.

ADVERTISEMENT

În consecință, moderatoarea s-a ascuns sub masă. „Doamna Georgeta, uite, eu mă pun aici. Mă ascund. Nici nu mai apar în emisiune! Nu mai ies deloc. Aici stau”, a spus atunci vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: