News

Și-a băgat soțul beat în portbagaj și l-a dus acasă după petrecerea de Crăciun! Imagini din Buzău

29.12.2020 | 10:42
Sia bagat sotul beat in portbagaj si la dus acasa dupa petrecerea de Craciun Imagini din Buzau
ADVERTISEMENT

Și-a băgat soțul beat în portbagaj și l-a dus acasă după petrecerea de Crăciun! Este povestea unei femei din Buzău. Mașina acesteia a fost filmată în trafic. Oamenii au rămas fără cuvinte când au văzut că din portbagaj ies două perechi de picioare. 

Imaginile au devenit virale în mediul online. Filmarea postată pe grupul Info Trafic Buzău a fost văzută și de polițiști. Aceștia nu au avut însă chef de glume.

ADVERTISEMENT

Agenții au identificat-o destul de repede pe șoferiță și au aflat povestea din spate. Una care a lăsat pe toată lumea mască.

Și-a băgat soțul beat în portbagaj și l-a dus acasă

Concret, un autoturism marca Volvo a circulat la Buzău cu doi bărbați în portbagaj. Totul s-a petrecut în noaptea de Crăciun.

ADVERTISEMENT

La volan se afla, conform cercetărilor făcute de Poliție, o femeie de 40 de ani. Culmea este că, în mașină se mai aflau alte cinci persoane.

Două dintre ele, de sex masculin, mergeau în portbagaj. Aceștia, într-o stare avansată de ebrietate nu păreau prea deranjați de drum.

ADVERTISEMENT

Unul dintre ei era chiar soțul șoferiței. Cei doi au decis să se urce în portbagaj, cu picioarele atârnând în afara mașinii. Toți cei șase oameni din mașină se întorceau acasă de la o petrecere.

Autoturismul în care cei doi bărbați erau cărați ca niște saci de cartofi se deplasa din direcția Arhiepiscopie către Bazar.

ADVERTISEMENT

Un alt șofer aflat în zonă a filmat câteva cadre și le-a postat pe o rețea de socializare, conform Știri de Buzău. Nu a mai durat mult până când clipul a devenit viral

Polițiștii din cadrul IPJ Buzău au văzut și ei imaginile și au demarat o anchetă. Conform primelor informații, șoferița a fost amendată pentru că a transportat mai multe persoane decât prevede numărul de locuri maxim admis.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT