News

Și-a bătut soția, apoi a atacat un polițist. Comportament șocant al unui bărbat din Prahova

Incident grav raportat în Prahova, duminică seara, acolo unde un bărbat și-a bătut soția și apoi atacat un polițist ajuns la fața locului.
13.11.2023 | 06:58
Sia batut sotia apoi a atacat un politist Comportament socant al unui barbat din Prahova
Un bărbat din Prahova și-a bătut soția și a atacat un polițist. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

A fost scandal monstru duminică seara într-o comună din Prahova, după ce un bărbat și-a bătut soția și a atacat un polițist ajuns la fața locului. Individul s-ar fi folosit de un topor în acțiunea sa violentă.

Un bărbat din Prahova și-a bătut soția și a atacat un polițist

Din primele informații, incidentul s-a produs în localitatea Dumbrăvești. Polițiștii din Plopeni au fost sesizați de către o unitate medicală, cu privire la o posibilă faptă de violență în familie.

ADVERTISEMENT

Mai exact, o femeie de 53 de ani fusese agresată de soțul de aceeași vârstă. Victima ajunsese deja la spital cu mai multe leziuni. Imediat, medicii au tras concluzia că acestea au fost provocate de o agresiune în cuplu.

Agenții de poliție s-au deplasat ulterior la domiciliul victimei, unde l-au găsit pe soțul acesteia. În loc să prezinte explicații, bărbatul de 53 de ani a devenit recalcitrant. El nu a colaborat cu polițiștii, ba dimpotrivă.

ADVERTISEMENT

La un moment dat a ieșit pe stradă, încercând să îi lovească pe agenți cu un topor. În excesul de furie, bărbatul a produs distrugeri autospecialei de poliție. Cu același obiect ascuțit l-a lovit pe unul dintre polițiști, în zona capului. Agentul a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

În final, cu destul de mare dificultate, agenții l-au imobilizat pe bărbatul în cauză. Atacatorul a fost transportat o unitate medicală, pentru investigații, urmând a fi stabilită situația de fapt și a fi luate măsurile legale față acesta. În urma incidentului, IPJ a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, violență în familie și distrugere.

ADVERTISEMENT

Incident grav raportat în Prahova și luna trecută

În urmă cu o lună, un alt incident deosebit de grav a avut loc în Prahova. Pe 7 octombrie, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Plopeni a anunţat poliţia despre faptul că şi-a găsit concubina moartă, în casă.

Ulterior, el a fost reţinut pentru 24 de ore, de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. Individul a recunoscut ulterior, în faţa anchetatorilor, că în seara premergătoare zilei în care femeia de 56 de ani a fost găsită moartă şi cu urme de violenţă pe corp el a avut un conflict cu aceasta.

ADVERTISEMENT

A spus că a bătut-o, dar susţine că atunci când a plecat la serviciu femeia era în viaţă. ”Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova împreună cu poliţişti din cadrul IPJ Prahova – Serviciul de Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie”, informa, atunci, Poliţia judeţeană Prahova.

ADVERTISEMENT