Sport

Și-a găsit FCSB atacant de clasă? Mihai Stoica: „Pare interesant, se distrează!”

Mihai Stoica a vorbit despre un atacant pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB, despre care a spus că își dorește să-l transfere imediat.
21.10.2023 | 00:30
Sia gasit FCSB atacant de clasa Mihai Stoica Pare interesant se distreaza
Atacantul pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că este vorba despre un atacant străin, însă că l-a temperat pe Gigi Becali și i-a explicat că fotbalistul se distrează pe teren, însă într-un campionat al cărui nivel este foarte slab.

Atacantul pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre un atacant pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB, fără să ofere nume, povestind motivul pentru care patronul vicecampioanei României a fost impresionat și se pregătea să-l transfere imediat.

ADVERTISEMENT

Discuția a pornit de la transferul lui Siyabonga Ngezana, care a confirmat în cele din urmă, dar a explicat că nu este ușor să analizezi un fotbalist din afara Europei, mai ales că este greu să îți iei repere privind gradul de dificultate al competițiilor în care evoluează:

„Cu Ngezana a trebuit să-l luăm mai pe grabă, nu l-am analizat chiar atât de mult. Discuția inițială era să îl luăm împrumut, dar dacă nu îl transferam definitiv, l-am fi pierdut, pentru că ar fi fost dat la altă echipă.

ADVERTISEMENT

Lui Gigi i-a plăcut mult, dar nu e simplu niciodată, mai ales să alegi un fundaș văzut pe video, pentru că poți vedea doar fragmente. El s-a acomodat bine la noi, era și problema de acomodare, pentru că părea bun, dar întrebarea era de ce are 26 de ani și nu a plecat încă în Europa.

Ieri am văzut un atacant, care pare interesant, adică se distrează la el, dar nivelul campionatului e foarte slab. Gigi când a auzit că se distrează pe teren a spus să-l luăm imediat”.

ADVERTISEMENT

De ce l-a temperat Mihai Stoica pe Gigi Becali

Mihai Stoica a continuat și a explicat motivul pentru care i-a spus lui Gigi Becali să nu se grăbească în privința atacantului pe care l-a găsit, ci să mai aștepte să îl evalueze și în niște meciuri în care a întâlnit adversari mai puternici.

„I-am zis: ’Stai așa! Că ăsta se distrează, dar nivelul campionatului este unul foarte slab’. Nu e niciodată atât de ușor, pentru că trebuie să vezi cum se descurcă și împotriva unor adversari mai puternici.

ADVERTISEMENT

Am luat niște meciuri de-ale lui să mă uit peste ele, am un meci de la echipa națională, dar problema e că naționala lui a pierdut la un scor cam mare, deci nu știu ce voi putea scoate din meciul ăla”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,50 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la meciul FCSB - FC Voluntari