Sport

Mihai Stoica, sfaturi ironice pentru Adi Popa: „Vrea să mai joace fotbal? Să dea jos din colac!”

Mihai Stoica l-a pus la punct pe Adi Popa, după declarațiile făcute de fostul fotbalist al FCSB-ului și al lui CSA Steaua, dându-i și niște sfaturi ironice.
20.10.2023 | 21:15
Mihai Stoica sfaturi ironice pentru Adi Popa Vrea sa mai joace fotbal Sa dea jos din colac
Mihai Stoica, sfaturi ironice pentru Adi Popa. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este enervat de comentariile făcute de Adi Popa, căruia i-a transmis să tacă din gură, amintind mai multe episoade rușinoase ale fotbalistului.

Mihai Stoica, sfaturi ironice pentru Adi Popa

Mihai Stoica l-a pus la punct pe Adi Popa, după declarațiile făcute de fotbalist, ironizându-l pe acesta: „E un mic influencer, că fotbal nu mai joacă de când a plecat de la noi, de la FCSB, care nu e Steaua.

ADVERTISEMENT

El se dă atacant și a marcat un gol în trei campionate acest atacant mic. Când îl dădeați titular în echipa aia bună, dar el era rezervă de cele mai multe ori. Vârf era Adi Rocha sau Nikolic, în spatele lor era Rusescu, iar pe benzi erau Tănase și Chipciu.

E opinia lui, e drăguț. Eu nu l-am jignit. Nu e chiar de bun simț, pentru că el a existat și a făcut bani în exclusivitate la echipa despre care spune că nu există”.

ADVERTISEMENT

„Să dea jos din colac!”

„Da, a fost și el pe-acolo. Zi-mi un gol important marcat de băiatul ăsta. Unul, nu mai multe. Mie nu-mi plac oamenii care încearcă să treacă drept altcineva, dar mă rog, e vineri și-mi stric postul.

Până a plecat la Reading, nu i-am auzit vocea. Când s-a întors, nu mai scăpai de părerile lui, de te întrebai cine este el. Și-a luat și Mustang, foarte bine”, a continuat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Întrebați pe cineva din conducere ce făcea la Chiajna. El spunea că rezolvă să plece Lincar, că vorbește cu primarul, dar l-a trimis la plimbare. Altceva nu mai știe ce să facă, îmi pare rău pentru el.

Vrea să mai joace? Ok, să mai dea jos puțin din colac, așa pare, nu știu. Ar trebui să tacă din gură pentru că vorbește prea mult și mă mir că încă îl mai băgăm în seamă.

ADVERTISEMENT

Nu jignesc pe nimeni, dar ar trebui să tacă! La națională a fost și Pușcaș și a dat multe goluri, nu e relevantă asta cu naționala”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,50 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la meciul FCSB - FC Voluntari