Sport

Noul preferat al lui Gigi Becali, detalii din vestiarul FCSB: ”Asta am visat”

După ce a marcat golul victoriei la Botoșani, Mihai Lixandru a devenit preferatul lui Gigi Becali. Jucătorul a dezvăluit cine l-a ajutat în perioada când nu prindea echipa la FCSB.
20.10.2023 | 10:20
Noul preferat al lui Gigi Becali detalii din vestiarul FCSB Asta am visat
După ce a marcat golul victoriei la Botoșani, Mihai Lixandru a devenit preferatul lui Gigi Becali. Jucătorul a dezvăluit cine l-a ajutat în perioada când nu prindea echipa la FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că mijlocașul în vârstă de 22 de ani l-a convins și va juca titular. Însă, el nu va fi folosit la închidere, ci pe postul de inter.

Cine l-a ajutat pe noul preferat al lui Gigi Becali de la FCSB

Devenit noul preferat al lui Gigi Becali la FCSB, Mihai Lixandru a ținut să le mulțumească antrenorilor Mihai Pintilii și Elias Charalambous, cei care l-au susținut atunci când nu reușea să se impună în primul ”11”.

ADVERTISEMENT

”Colegii, domnul Pintilii, domnul Charalambus, m-au ajutat foarte mult. Au stat foarte mult de vorbă cu mine în perioada în care nu jucam, spuneau că o să îmi vină rândul și pentru că mă pregătesc foarte bine, nu are cum să nu îmi vină rândul.

Și colegii mă încurajau, este o atmosferă bună în vestiar, suntem un grup foarte unit, mă simțeam foarte bine, chiar dacă nu jucam și mă bucuram pentru echipă că aduce puncte meci de meci. Suntem un grup foarte tânăr și ne înțelegem foarte bine.

ADVERTISEMENT

Este o atmosferă frumoasă, de prieteni, nu doar de colegi. Avem competiție, avem turnee, este o atmosferă foarte frumoasă. Eu mă bucur de fiecare moment, asta am visat, să joc aici, sunt sănătos și mă bucur de orice moment”, a declarat Lixandru, pentru as.ro.

Ce a făcut cu primii bani din salariu

Puștiul care își dorește ca într-o zi să ajungă să joace în Prmeier League, cel mai tare campionat din lume, a spus că în tinerețe a jucat baschet și a povestit ce a făcut cu banii din primul salariu de fotbalist.

ADVERTISEMENT

”La început am fost cu baschetul. Fiind mai mic, a trebuit să renunț, să las mingea de baschet și să joc cu el fotbal. Eu singur baschet, sau el (n.r. – fratele său mai mare) singur fotbal, nu prea mergea.

Nu mi-am luat nimic special din primul salariu. Sunt foarte, foarte strângăreț. Cred că prima dată am făcut cinste cu o prăjitură familiei. Înainte de mașină, mi-aș dori să îmi iau o casă”, a afirmat Mihai Lixandru.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul a impresionat în stagiul de pregătire din vară în care FCSB a fost în Olanda. După acel cantonament, managerul general Mihai Stoica anunța că, deși mai are 2 ani de contract, lui Lixandru i se va prelungi înțelegerea și i se va mări salariul.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,50 este cota pentru „sub 3,5 goluri” la meciul FCSB - FC Voluntari