News

Şi-a lovit fratele cu târnăcopul, până l-a omorât. Crimă înfiorătoare într-o comună din Gorj

Tragedie fără margini în Gorj. Un bărbat și-a ucis fratele cu un târnăcop, după ce au băut împreună și s-au luat la ceartă
04.03.2024 | 14:08
Sia lovit fratele cu tarnacopul pana la omorat Crima infioratoare intro comuna din Gorj
Conflict mortal între frați în Gorj. A murit ucis de propriul frate care l-a atacat cu un târnăcop. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un individ din comuna Licurici, județul Gorj, și-a omorât fratele cu un târnăcop, după ce s-au luat la ceartă pe fondul consumului de alcool. Atacatorul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Bărbat ucis cu brutalitate de fratele său

Conform investigațiilor, cei doi frați au consumat alcool până când au ajuns într-o stare avansată de ebrietate, declanșând ulterior o altercație. În timpul acesteia, unul dintre ei a luat un târnăcop și l-a folosit brutal asupra fratelui său.

ADVERTISEMENT

Potrivit comunicatului emis de Tribunalul Gorj, victima a fost lovită în cap și mai multe zone care i-au fost fatale. De asemenea, în comunicat se confirmă faptul că bărbații consumaseră alcool și i-a adus în stare să se ia la ceartă.

„Pe fondul consumului de alcool l-a lovit puternic pe acesta din urmă, cu un obiect contondent (târnăcop cu lungimea de un metru alcătuit din coadă de lemn și partea metalică, prevăzută într-o parte cu o lamă – folosită pentru tăierea lemnelor, iar la cealaltă parte cu o lamă stil sapă), în zona capului, a umărului stânga și toracic (fronto temporal stânga, pavilion auricular stâng și deltoidoscapulare stânga – leziuni care s-au putut produce printr-o singură lovitură cu corp dur), producând astfel moartea violentă a victimei (care se datorează dilacerării, contuziei și hemoragiei meningocerebrale consecutive unui traumatism craniocerebral și toracic acut cu fractura cominutivă fronto-temporo-patrietală stângă)”, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

ADVERTISEMENT

Criminalul a fost arestat preventiv

Fratele acuzat de crimă a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile în urma deciziei judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Gorj. Procurorii continuă cercetările pentru a stabili responsabilitatea penală și a lua măsuri legale în conformitate cu probele colectate.

„Inculpatul B.G. a fost reţinut preventiv în cauză, de către procuror, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 3 martie. Propunerea parchetului a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Gorj, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni, urmând a fi dispuse măsuri legale în cauză”, au mai transmis procurorii.

O crimă asemănătoare s-a întâmplat la începutul lunii februarie

La începutul lunii februarie, un alt bărbat din județul Gorj și-a ucis fratele, după o discuție contradictorie. Victima a fost transportată la cel mai apropiat spital, dar a murit la scurt timp.

ADVERTISEMENT

Inculpatul l-a înjunghiat pe fratele său în zona abdominală, iar corpul acestuia nu a mai putut rezista. Astfel procurorii au modificat acuzația din tentativă de omor față de o persoană din familie, în infracțiunea de omor asupra unui membru de familie.

ADVERTISEMENT
Tags: